Scaune dedicate, examinare

Scaun de relaxare pentru donare de sânge / transfuzie

Descriere

Cod BSL-1065/G

Scaunul de relaxare pentru donare de sânge BSL-1065/G este conceput pentru donarea/colectarea de sânge, transfuzia de sânge sau tratamentul intravenos (IV).
Pentru a aduce cât mai repede posibil un pacient care se prăbușește în poziția de șoc dorită, am proiectat acest scaun cu un mecanism cu arc de presiune cu gaz în loc de reglare electrică.
Prin activarea arcului de presiune cu gaz cu ajutorul manetei de eliberare a piciorului, care este ușor accesibilă din trei părți, scaunul poate fi adus din poziția așezat în mod continuu în poziția de șoc prin ridicarea secțiunii pentru picioare. Cotierele sunt reglate automat împreună cu cadrul scaunului. Pacienții nu trebuie să își schimbe poziția corpului sau a brațelor.
Reglarea continuă în poziția de șoc
Baza largă a cadrului, echipată cu picioare de nivelare pentru a compensa podelele inegale, asigură o stabilitate ridicată.
Cele trei secțiuni tapițate au o grosime de 64 mm.
Cotierele sunt reglabile rapid în înălțime, înclinare și direcție și se blochează ușor în poziție pentru a asigura o poziție confortabilă a brațelor pentru donator sau pacient.

Aplicații

Documentație

Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista