Aparate Terapie cu Undă de Şoc

Afișez toate cele 4 rezultate

Aparatele de Terapie cu Undă de Şoc sunt proiectate pentru a oferi tratamente precise și controlate, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Acestea pot fi utilizate într-o varietate de afecțiuni, inclusiv tendinite, fasciită plantară, epicondilită laterală (cotul tenismenului), sindromul trohanterian (durere în șold), leziuni ale tendonului achilian, și multe altele. Terapia cu undă de șoc poate fi de asemenea folosită în recuperarea după intervenții chirurgicale ortopedice sau în tratamentul afecțiunilor cronice care nu au răspuns la alte forme de tratament.

Principiul de bază al terapiei cu undă de șoc constă în transmiterea unor unde sonore de înaltă energie în țesuturile afectate. Aceste unde de șoc acționează asupra zonei de tratament, inducând microtraume controlate care stimulează procesele de vindecare ale organismului. Printre efectele terapeutice ale terapiei cu undă de șoc se numără îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, accelerarea formării de noi vase de sânge și a țesutului de vindecare, precum și reducerea activității nervilor care transmit durerea.

Beneficiile terapiei cu undă de șoc includ reducerea durerii, îmbunătățirea funcției și mobilității, accelerarea vindecării și îmbunătățirea calității vieții pacienților. Această terapie este non-invazivă, non-chirurgicală și poate fi realizată în cabinetul medical, fără necesitatea unei perioade de recuperare prelungite.

Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista