Doppler Transcranian

Dopplerul Transcranian este o tehnică avansată de diagnostic medical care permite evaluarea fluxului sanguin în vasele de sânge ale creierului. Acest procedeu non-invaziv și precis utilizează ultrasunetele pentru a măsura viteza și direcția fluxului sanguin în arterele cerebrale și în vasele de sânge din jurul creierului.

Prin intermediul unei sonde speciale plasate pe scalp, dopplerul transcranian permite medicilor să obțină informații detaliate despre circulația sângelui în diferite părți ale creierului. Acest lucru este extrem de util în diagnosticarea și monitorizarea unei game variate de afecțiuni neurologice, cum ar fi ischemia cerebrală, hemoragiile sau anevrismele.

Una dintre marile avantaje ale dopplerului transcranian este capacitatea sa de a furniza informații în timp real, permițând medicilor să evalueze imediat fluxul sanguin și să observe eventualele anomalii. De asemenea, este o metodă sigură și nedureroasă, care nu implică radiații sau substanțe chimice.

Aplicațiile dopplerului transcranian sunt diverse și includ diagnosticul și monitorizarea accidentelor vasculare cerebrale, evaluarea riscului de accident vascular cerebral la persoanele cu factori de risc, precum și ghidarea tratamentului pentru diverse afecțiuni cerebrovasculare.

În plus, dopplerul transcranian este util și în monitorizarea pacienților în timpul intervențiilor chirurgicale cerebrale sau a altor proceduri care pot afecta fluxul sanguin cerebral.

Afișez toate cele 3 rezultate

Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista