Service

logo DANSON
Service în garanție și post-garanție

Firma Danson acorda service in garantie si post-garantie conform reglementarilor internationale si in concordanta cu instructiunile cuprinse in manualele de service si manualele de utilizare, elaborate de firmele care au produs aparatura medicala.

De asistenta tehnica beneficiati doar in cazul aparatelor achizitionate de la firma Danson. Pentru acestea detinem documentatia tehnica si scolarizare din partea companiilor producatoare – pentru punerea in functiune si service.

De asemenea, putem sa furnizam piese de schimb in garantie si post-garantie, dar si materiale consumabile necesare unei bune functionari.
Pentru o intretinere si utilizare corecta a aparaturii, va recomandam sa respectati instructiunile primite in momentul instalarii si punerii in functiune.

Va sugeram sa apelati la serviciile noastre prin contracte-cadru de revizii periodice, mai ales in perioada de postgarantie. Specialistii nostri au competenta necesara pentru intretinerea si verificarea periodica a echipamentelor medicale in scopul prelungirii duratei de functionare a acestora. Ei au o pregatire solida in domeniu, formata chiar cu ajutorul producatorilor cu care noi colaboram

Pentru orice problema legată de service, vă rugăm, să ne contactați.

Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista