Politica de Retur/Anulare

1. Dreptul de Retur

Suntem dedicați satisfacției clienților noștri și dorim să ne asigurăm că sunteți mulțumiţi de achizițiile dvs. În caz contrar vă oferim posibilitatea de a returna articolele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.

2. Condiții de Returnare

Pentru a fi eligibil pentru returnare, produsele trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • Produsele trebuie să fie în stare nouă, neutilizate și să fie returnate în ambalajul original al produsului.
  • Toate etichetele, sigiliile și accesorii originale trebuie să fie intacte și să nu fie deteriorate.
  • Produsele personalizate sau care prezintă semne evidente de uz sau deteriorare nu sunt eligibile pentru returnare.

3. Procesul de Returnare

Pentru a iniția procesul de returnare, vă rugăm să ne contactați în termenul specificat pentru returnare. Un membru al echipei noastre vă va ghida în acest proces și vă va oferi instrucțiuni suplimentare pentru returnarea produselor.

4. Costurile Returnării

Costurile de returnare vor fi suportate de către client, cu excepția cazurilor în care produsul este defect sau a fost livrat greșit din partea noastră. Vă rugăm să rețineți că nu vom rambursa costurile de expediere inițiale ale comenzii.

5. Procesul de Anulare a Comenzii

Dacă doriți să anulați o comandă înainte de expediere, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. Comenzile care au fost deja expediate nu pot fi anulate și vor fi tratate conform Politicii noastre de Retur.

6. Rambursarea Sumelor

După ce primim și inspectăm produsele returnate, vom iniția procesul de rambursare a sumei plătite, folosind metoda inițială de plată. Vă rugăm să aveți în vedere că timpul necesar pentru ca suma să fie rambursată în contul dvs. poate varia în funcție de metoda de plată și de politica băncii dvs.

7. Contactați-ne

Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri legate de procesul de returnare sau anulare a comenzii, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră este aici pentru a vă oferi asistență și pentru a vă asigura că experiența dvs. de cumpărare este una plăcută și fără griji.

Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista