Politica de Livrare a Produselor

1. Procesul de Livrare

Ne străduim să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărături, inclusiv un proces eficient de livrare a produselor achiziționate de la noi. Iată cum funcționează procesul nostru de livrare:

  • Confirmarea comenzii: Odată ce ați plasat comanda, veți primi o confirmare automată prin e-mail cu detaliile comenzii dvs.
  • Procesarea comenzii: Echipa noastră va procesa comanda dvs. în cel mai scurt timp posibil. Vom pregăti produsele pentru expediere și vom asigura ambalarea corespunzătoare a acestora pentru a evita deteriorarea în timpul transportului.
  • Expedierea comenzii: După procesarea comenzii, aceasta va fi expediată către adresa de livrare specificată în timp util. Vom folosi servicii de curierat de încredere pentru a vă asigura că produsele ajung în siguranță și la timp. Pentru unele produse va fi nevoie ca echipa noastră să se ocupe de livrarea si punerea lor în funcţiune.

2. Timpul de Livrare

Timpul de livrare poate varia în funcție de destinație și de disponibilitatea produselor. Veți primi informații detaliate cu privire la timpul estimat de livrare în momentul confirmării comenzii dvs. În general, livrările sunt efectuate în termen de 7-30 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

3. Costul Livrării

Costul livrării va fi calculat în funcție de destinație și de dimensiunea/coletul dvs. Vom afișa costul total al livrării înainte de finalizarea comenzii pentru a vă oferi transparență și pentru a evita surprizele neplăcute.

4. Livrare Internațională

Oferim, de asemenea, opțiuni de livrare internațională pentru clienții noștri din afara țării. Vă rugăm să rețineți că timpul de livrare și costul livrării pot varia în funcție de destinație și de reglementările vamale locale.

5. Notificare de Livrare

Veți primi o notificare prin e-mail sau SMS atunci când comanda dvs. a fost expediată, împreună cu un număr de urmărire pentru a vă permite să monitorizați statusul livrării.

6. Politica de Returnare și Schimb

Dacă întâmpinați orice probleme sau neclarități legate de livrarea comenzii dvs., vă rugăm să ne contactați imediat pentru a găsi o soluție. Consultați Politica noastră de Returnare și Schimb pentru mai multe detalii despre acest proces.

Ne dorim ca fiecare experiență de cumpărături să fie una plăcută și fără griji pentru clienții noștri. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră este întotdeauna aici pentru a vă ajuta!

Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista