Termeni şi Condiţii

Accesând sau utilizând website-ul danson.ro, sunteți de acord să respectați și să fiți supuși acestor Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest website sau să accesați serviciile sale.

2. Accesul la Website

Accesul la acest website este permis pe o bază temporară și garantăm că website-ul va fi disponibil sau accesibil în mod constant. Ne rezervăm dreptul de a suspenda, retrage, modifica sau întrerupe orice aspect al website-ului fără notificare prealabilă.

3. Drepturile de Proprietate Intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv, dar fără a se limita la drepturi de autor, mărci comerciale, design-uri și conținut, aparțin DANSON S.R.L sau partenerilor săi. Utilizatorilor le este interzis să utilizeze, copieze, reproducă sau distribuie materialele de pe acest website fără acordul scris prealabil al proprietarilor.

4. Informații Personale și Confidențialitate

Colectăm și utilizăm informațiile dvs. personale în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu colectarea, stocarea și utilizarea informațiilor dvs. personale în conformitate cu această politică.

5. Limitarea Răspunderii

Ne străduim să furnizăm informații precise și actualizate pe acest website, însă nu ne asumăm nicio răspundere pentru orice pierderi sau daune care pot rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest website.

6. Legături către Website-uri Terte

Acest website poate conține legături către website-uri terțe care nu sunt controlate sau deținute de DANSON. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru conținutul sau politicile de confidențialitate ale acestor website-uri terțe.

7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acești Termeni și Condiții în orice moment fără notificare prealabilă. Va fi responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.

8. Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați folosind datele din secţiunea de CONTACT.

Prin continuarea utilizării acestui website, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții și cu toate politicele și procedurile menționate aici.

Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista