ORTOPEDIE

În portofoliul nostru vast de produse, găsiți tot ce aveți nevoie pentru a asigura o practică medicală de excepție, de la instrumentarul chirurgical de înaltă precizie până la echipamentele de terapie și reabilitare de ultimă generație. Fiecare produs este selectat cu grijă pentru a răspunde nevoilor medicale și pentru a facilita intervențiile chirurgicale și tratamentele complexe.

  1. Artroscopie: Echipamentul de artroscopie este esențial în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor articulare. Acesta constă într-un sistem optic flexibil care permite chirurgului să vizualizeze interiorul unei articulații cu ajutorul unei camere video miniaturizate. Artroscopia este utilizată pentru a investiga și trata diverse probleme articulare, precum leziunile de menisc, rupturile de ligamente și artroza.
  2. Aspiratoare: Aspiratoarele medicale sunt dispozitive utilizate pentru aspirarea fluidelor și a altor materiale din cavitățile corporale în timpul intervențiilor chirurgicale. Acestea sunt esențiale pentru menținerea unei zone de lucru curate și pentru prevenirea contaminării.
  3. Electrochirurgie: Echipamentul de electrochirurgie utilizează energie electrică pentru a tăia, coagula sau vaporiza țesuturile în timpul intervențiilor chirurgicale. Acesta include electrocoagulatoare, bisturiuri electrice și alte dispozitive care facilitează operațiile chirurgicale minim invazive și precise.
  4. Lămpi operații: Lămpile operaționale sunt dispozitive care oferă iluminare intensă și direcționată în timpul intervențiilor chirurgicale. Acestea asigură vizibilitatea optimă pentru chirurg și echipa medicală și sunt proiectate pentru a reduce oboseala ochilor și a optimiza condițiile de lucru în sala de operație.
  5. Mese operații: Mesele de operație sunt platforme mobile utilizate pentru a susține pacientul în timpul intervențiilor chirurgicale. Acestea sunt proiectate pentru a oferi confort și stabilitate pacientului, precum și acces facil pentru chirurg și echipa medicală în timpul procedurilor chirurgicale complexe.
  6. Platforme studiul echilibrului: Acestea sunt dispozitive utilizate în domeniul medicinii fizice și de reabilitare pentru evaluarea și tratamentul tulburărilor de echilibru și vestibulare. Platformele de studiu al echilibrului pot include echipamente de stabilometrie, platforme de forță și alte instrumente de măsurare a mișcărilor și a distribuției greutății corporale.
  7. Sisteme ESWT (terapie cu unde de șoc extracorporale): Acestea sunt sisteme care utilizează unde de șoc acustice pentru a trata diverse afecțiuni ortopedice și musculo-scheletice, cum ar fi tendinita, fasciita plantară și spasticitatea musculară. ESWT este o modalitate non-invazivă și eficientă de a reduce durerea și de a promova vindecarea țesuturilor.

Acestea sunt doar câteva dintre produsele esențiale disponibile în domeniul echipamentelor medicale. Fiecare dintre acestea joacă un rol important în furnizarea îngrijirii medicale de calitate și în facilitarea intervențiilor chirurgicale și a procedurilor terapeutice.

Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista