Crioterapie Cryo-t Shock

Cryo-t Shock reprezintă o tehnologie inovatoare și revoluționară în domeniul terapiei de întinerire și recuperare. Acest sistem avansat combină două tehnologii puternice – crioterapia și terapia de șoc termic – pentru a oferi beneficii remarcabile pentru sănătatea și frumusețea pielii, precum și pentru performanța fizică.

Crioterapia implică expunerea corpului la temperaturi extrem de scăzute pentru o perioadă scurtă de timp, ceea ce determină o reacție biologică puternică în organism. Această reacție include reducerea inflamației, stimularea circulației sanguine și limfatice și eliberarea endorfinelor, contribuind astfel la reducerea durerii și a disconfortului și la îmbunătățirea stării de bine generală.

Pe de altă parte, terapia de șoc termic implică expunerea pielii la temperaturi variate, alternând între căldură și frig într-un interval scurt de timp. Această alternanță între temperaturi extreme stimulează circulația sanguină și limfatică, îmbunătățește elasticitatea pielii și stimulează producția de colagen și elastină, ceea ce duce la o piele mai fermă, mai luminoasă și mai tânără.

Cryo-t Shock poate fi utilizat pentru o varietate de scopuri, inclusiv pentru tratarea durerilor musculare și articulare, pentru recuperarea după leziuni sau intervenții chirurgicale, pentru îmbunătățirea performanței sportive și pentru rejuvenarea și îmbunătățirea aspectului pielii.

Afișez toate cele 2 rezultate

Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista