Pulsoximetre

Afișez toate cele 2 rezultate

Pulsoximetrele sunt dispozitive medicale esențiale și sofisticate, care servesc ca un aliat de încredere în situații de urgență, oferind informații vitale și rapide despre nivelul de oxigen din sânge și ritmul cardiac al unei persoane.

Într-o carcasă compactă și ușor de utilizat, pulsoximetrul găzduiește tehnologie avansată, inclusiv un senzor de lumină special conceput pentru a evalua oxigenarea sângelui. Acest senzor delicat este plasat de obicei pe un deget, unde detectează și măsoară intensitatea luminii transmise și absorbite de hemoglobina din sânge. Pe baza acestor măsurători, dispozitivul calculează procentul de saturare a oxigenului în sânge și ritmul cardiac al pacientului.

Descrierea detaliată a unui pulsoximetru ar trebui să evidențieze:

  1. Designul ergonomic și portabil: Pulsoximetrul este conceput pentru a fi ușor de transportat și folosit în orice situație, cu o formă ergonomică care se potrivește confortabil în mână sau pe deget.
  2. Ecranul luminos și clar: Ecranul dispozitivului oferă o afișare clară a rezultatelor, inclusiv nivelul de saturare a oxigenului și ritmul cardiac, în timp real. Informațiile sunt prezentate în mod intuitiv, facilitând înțelegerea rapidă a stării pacientului.
  3. Fiabilitatea și precizia măsurătorilor: Pulsoximetrul utilizează tehnologii avansate pentru a asigura măsurători precise și fiabile în diverse condiții, inclusiv în situații de urgență, în care fiecare secundă contează. Senzorul de lumină și algoritmii de procesare a datelor sunt optimizați pentru a oferi rezultate consistente și de încredere.
  4. Compatibilitatea și versatilitatea: Majoritatea pulsoximetrului sunt compatibile cu o varietate de dimensiuni și forme de degete, iar unele modele pot fi utilizate și pentru monitorizarea oxigenării sângelui în alte zone, precum urechea sau fruntea.
  5. Durabilitatea și autonomia bateriei: Fiind conceput pentru a fi utilizat în situații critice, pulsoximetrul este construit din materiale durabile și are o autonomie a bateriei suficientă pentru a rezista în timpul intervențiilor prelungite.
Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista