Aparate Radiofrecventa TECAR

Afișez toate cele 5 rezultate

Aparatele de radiofrecvență TECAR reprezintă o tehnologie avansată și eficientă pentru tratarea unei game variate de afecțiuni musculo-scheletice și pentru promovarea recuperării și a sănătății generale. Tehnologia TECAR (Transfer Capacitive and Resistive Energy) utilizează un amestec de curent continuu și alternativ pentru a genera căldură în țesuturile adânci ale corpului, stimulând astfel procesele de vindecare naturale ale organismului.

Principiul de bază al radiofrecvenței TECAR constă în transmiterea energiei prin intermediul electrozilor în țesuturile corpului, generând căldură în interiorul acestora. Acest proces contribuie la îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, la accelerarea proceselor de regenerare celulară și la reducerea inflamației și a durerii.

Unul dintre avantajele majore ale tratamentului cu radiofrecvență TECAR este capacitatea sa de a penetra în profunzime în țesuturile corpului, ajungând la nivelul articulațiilor, mușchilor, tendoanelor și ligamentelor. Aceasta face ca terapia să fie eficientă în tratarea afecțiunilor cronice sau acute, cum ar fi entorsele, tendinitele, bursitele, durerile de spate și leziunile sportive.

Aparatele de radiofrecvență TECAR sunt versatile și pot fi utilizate într-o varietate de setări și scenarii terapeutice. Ele pot fi utilizate pentru a oferi tratamente personalizate în funcție de nevoile individuale ale pacientului și pot fi adaptate pentru a aborda diferite afecțiuni și stadii ale recuperării.

Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista