Aparat Doppler Vascular

Afișez toate cele 6 rezultate

Aparatul Doppler Vascular reprezintă o tehnologie avansată ce permite diagnosticarea precisă a afecțiunilor vasculare și evaluarea fluxului sanguin într-un mod non-invaziv și eficient. Fiind un instrument esențial în arsenalul medicilor și terapeuților, acest dispozitiv utilizează tehnologia ultrasunetelor pentru a oferi informații detaliate despre sănătatea sistemului circulator.

La baza funcționării sale stă principiul efectului Doppler, care detectează modificările în frecvenţa undelor sonore reflectate de fluxul sanguin în vasele de sânge. Aparatul Doppler Vascular utilizează aceste informații pentru a evalua viteza și direcția fluxului sanguin în diferite părți ale corpului, facilitând diagnosticul și monitorizarea afecțiunilor vasculare precum tromboza, arteriopatia periferică sau stenozele arteriale.

Unul dintre avantajele majore ale acestui aparat este capacitatea sa de a oferi imagini în timp real și date precise despre parametrii vasculari, precum viteza fluxului sanguin, indicele picăturii, și presiunea arterială în segmentele arteriale și venoase. Aceste informații sunt esențiale pentru stabilirea diagnosticului corect și pentru planificarea tratamentului adecvat pentru fiecare pacient în parte.

Pe lângă aceste caracteristici, Aparatul Doppler Vascular este echipat cu opțiuni de conectivitate pentru a permite transferul datelor către sistemele informatice ale spitalelor și pentru a facilita partajarea informațiilor între membrii echipei medicale. Acest lucru optimizează fluxul de lucru al personalului medical și asigură o comunicare eficientă în procesul de diagnostic și tratament.

Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista