Scaune dedicate, examinare

Scaun pentru dializă

Descriere

Cod DLS-1065/E

Dializa este o metodă de eliminare a excesului de deșeuri și de apă din sânge. Este o procedură care necesită foarte mult timp și durează de obicei câteva ore. Acest model DLS-1065/E a fost conceput special pentru pacienții care fac dializă.

Acest scaun de dializă dispune de o placă pentru picioare pentru relaxare (crampe la nivelul gambei) și o grosime crescută a tapițeriei, îmbunătățind astfel confortul pacientului, precum și un comutator manual și un motor electric pentru reglarea poziției de șoc.

Datorită reglajului electric continuu al înclinării, care poate fi, de asemenea, acționat de către pacient cu ajutorul unui comutator manual, scaunul de dializă poate fi adus direct din poziția de șezut în poziția de șoc. Și aici, cotierele sunt ajustate automat cu cadrul scaunului. Pacienții nu trebuie să își schimbe poziția corpului sau a brațelor.

Pentru a face ca timpul de dializă să fie cât mai plăcut, scaunul înclinabil este prevăzut cu o tapițerie de confort de 90 mm grosime.

Pentru a ameliora crampele musculare care pot apărea în timpul tratamentului, pacientul se poate apăsa de suportul pentru picioare (furnizat împreună cu scaunul). Suportul pentru picioare este reglabil prin tramă pentru a asigura o potrivire perfectă pentru pacienții de toate dimensiunile.

Acționarea utilizată este un motor electric care nu necesită întreținere, rezistent la scurgeri și extrem de silențios, controlat prin impulsuri de aer prin intermediul unui comutator manual. Specificații privind acționarea: 230V, 50/60Hz, 3,7A, 850W, IPX4, v=14mm/s, 7000N.

Aplicații

Documentație

Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista