Bronhoscopie

Videolaringoscop MBC-4

Descriere

Videolaringoscopul MBC-4 reprezintă vârful tehnologic în domeniul vizualizării căilor respiratorii superioare. Conceput pentru a oferi mediciilor și personalului medical o experiență de lucru eficientă și precisă, acest dispozitiv inovator este esențial în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor laringelui și a căilor respiratorii superioare.

Caracteristici:

  • Videolaringoscopul MBC-4 adoptă o nouă tehnologie CMOS, aceasta oferind o calitate ridicată a imaginii.
  • Videolaringoscopul dispune de un monitor de 3.5 inch și de o sursă de lumină LED de lungă durată. De asemenea, timpul de lucru este unul de durată, echipamentul fiind dotat cu baterie reîncărcabilă litiu-ion.
  • MBC-4 este un echipament de dimensiuni mici, ușor de transportat și depozitat, dispunând de un mâner ergonomic flexibil.
  • Totodată dispune de o înregistrare portabilă pentru stocarea imaginilor și videoclipurilor, având un suport pentru SD-card 16GB.
  • Videolaringoscopul poate fi utilizat la scară largă, fiind aplicabil în anestezie, ORL, terapie intensivă, monitorizare.

Descoperă Performanța și Precizia cu Videolaringoscopul MBC-4

Echipat cu o cameră video de înaltă definiție și o sursă de lumină LED puternică, videolaringoscopul MBC-4 oferă o vizualizare clară și detaliată a laringelui și a căilor respiratorii superioare. Imaginile înregistrate sunt redate pe un ecran LCD integrat, permitând medicilor să observe în detaliu anatomia și orice afecțiuni ale căilor respiratorii.

Flexibilitate și Ușurință în Utilizare

Datorită designului său ergonomic și a manevrabilității sale excelente, videolaringoscopul MBC-4 este ușor de manevrat și poate fi utilizat cu precizie într-o varietate de situații clinice. Cablul flexibil și manevrabil al dispozitivului permite accesul facil la zonele dificile, facilitând procedurile de intubare și examinare.

Beneficii Pentru Pacient și Personalul Medical

Cu o vizualizare precisă și detaliată a căilor respiratorii, videolaringoscopul MBC-4 reduce riscul de traumatizare a pacientului și optimizează procesul de intubare și ventilare. De asemenea, acest dispozitiv avansat sporește confortul personalului medical, oferindu-le posibilitatea de a efectua proceduri cu mai multă siguranță și eficiență.

Compatibilitate și Versatilitate

Videolaringoscopul MBC-4 este compatibil cu o gamă largă de accesorii și consumabile, permițând adaptarea la nevoile specifice ale fiecărei proceduri medicale. De la intubarea rutinieră la proceduri mai complexe de examinare și intervenție, acest dispozitiv oferă flexibilitate și versatilitate în abordarea afecțiunilor căilor respiratorii superioare.

Aplicații

Documentație

Broșură prezentare

Download
Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista