Videoendoscoape

Video-Rino-Laringo-Scop Flexibil Seria En 1249 HD

57.120 lei

Categorii: ,
Preţ: 57.120 lei
Toate preturile includ TVA. Tarifele sunt informative și pot suferi modificări*

Descriere

Video-Rino-Laringo-Scopul Flexibil Seria En este un dispozitiv revoluționar în domeniul imagisticii medicale ORL, oferind o vizualizare de înaltă calitate și o manevrabilitate excepțională în explorarea căilor respiratorii superioare. Pentru o evaluare și un tratament precis și eficient al afecțiunilor ORL, acest rino-laringo-scop este alegerea perfectă pentru orice unitate medicală orientată către excelență în îngrijirea pacienților.

Ofera o imagine HD, facand vizibile si cele mai mici detalii de la suprafata mucoasei. Folosit pentru endoscopie ORL si mici interventii terapeutice la acest nivel.Design compact , aparat cu manevrabilitate usoara, prevazut cu sistem de conectare pentru aspirator, introducerea este facila si nu lezeaza mucoasa.Tehnologie “Chip-on-tip”cu sensor CMOS.Este prevazut cu trei butoane pentru freeze, pentru video sau foto si pentru zoom in/out.

Beneficii pentru Pacienți și Personalul Medical

Cu o vizualizare precisă și detaliată a căilor respiratorii superioare, Video-Rino-Laringo-Scopul Flexibil Seria En poate contribui la diagnosticarea timpurie și la tratamentul adecvat al afecțiunilor ORL. Reducerea riscului de complicații și îmbunătățirea eficienței procedurilor chirurgicale fac din acest dispozitiv un instrument inestimabil atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical.

Model EN-1249 – Pentru examinare si disgnostic/terapie (biopsie)

  • diametrul tubului de insertie 4,8mm
  • canal de lucru cu diametrul de 2,0mm
  • lungimea active 365mm
  • unghi de pliere(arcuire) sus/jos 130°/130°
  • posibilitate de rotire stanga / dreapta120° / 120°
  • profunzime (claritate in adancime) 3-50mm
  • camp de vedere (unghi) 90°

Imaginea se obtine pe procesatorul de imagine HV-3101 care are un ecran de 10”, TFT, touch screen, contrast 800:1, rezolutie 1280x800pixeli, 16milioane de culori. Procesatorul include sursa de lumina rece si monitorul. Are iesiri BNC si HDMI pentru monitor suplimentar si card SD, Functiuneaza pe baterie si are o autonomie de 4ore. Bateria este detasabila si resarjabila(se livreaza cu alimentator de la retea 230V 50Hz). Touch screen-ul permite operarea cu manusi chirurgicale.

Aplicații

Informații suplimentare

Model

EN-1039, EN-1249

Documentație

Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista