Sistem de navigare

Sistem de navigare chirurgicala pentru neurologie si ORL – Excelim-04

Categorie:

Descriere

Excelim-04 este un sistem inovator de navigație chirurgicală asistată de computer, care este utilizat pe scară largă pentru vizualizarea chirurgicală, planificarea și navigarea in scopul de a ajuta la minimizarea traumatismelor iatrogenice ale țesutului cerebral înconjurător și pentru a reduce riscul de complicații chirurgicale în procedurile craniene (cum ar fi neurologie, chirurgie craniana si chirurgie ORL).

  • Imaginile tomografice în DICOM și capturate cu CT/C-arm/MRI/fMRI toate sunt proiectate în sistemul de navigație chirurgical Excelim-04.
  • Sistemul de urmărire optică avansat urmărește în timp real poziția 3D și orientarea markerilor activi sau pasivi atașați instrumentelor chirurgicale, pentru a oferi o precizie excepțională (rezoluție spațială 1,0 mm) și fiabilitate.
  • Metoda de modelare și simulare 3D a structurilor anatomice din material (cum ar fi pielea, craniul, țesutul cerebral sau leziunea țintă) poate fi ușor autodefinită pentru comoditate chirurgicală.
  • Cu sonda de navigație și tehnologia avansată de măsurare optică integrate, chirurgul poate cuantifica cu ușurință dimensiunea și poziția leziunilor, apoi poate proiecta abordarea chirurgicală în mod științific.
  • Sistemul oferă operatorilor patru moduri de navigare pentru monitorizarea completă a procesului de navigare.
  • Software-ul inteligent va ajuta la calibrarea și compensarea modificărilor neașteptate ale structurii anatomice și a deplasării creierului induse de îndepărtarea zonei leziunii intracraniene.
  • Sistemul de navigație Excelim-04 poate fi operat cu mouse-ul sau monitorul tactil de catre chirurg montat pe căruciorul mobil sau brațul de suspensie de tavan.
  • Sistemul salvează automat toate datele de imagine ale pacientului și informațiile de înregistrare, astfel încât să permită chirurgului să încarce rapid și să continue navigarea chirurgicală împotriva întreruperii neașteptate a alimentării cu energie electrică.

Aplicabilitate

Sistemul de navigație chirurgicală optică Excelim-04 poate fi utilizat pentru toate intervențiile chirurgicale neurologice și ORL, în special în leziuni intracraniene adânci, leziuni intracraniene de volum mic, leziuni intracraniene de margine invazivă neclară și intervenții chirurgicale minim invazive.

Aplicații

Documentație

Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista