Laser pentru liposuctie asistata Lipodefine 980

LASER PENTRU LIPOSUCTIE ASISTATA LIPODEFINE

Utilizarea noilor tehnologii medicale precum laserul în sălile de operație a redefinit tehnica tradițională a lipoplastiei, dând naștere unei noi proceduri mai puțin invazive, mai bine tolerate de pacienți și cu rezultate excelente, precum liposucția asistată cu laser cu Lipodefine™ 980/980. 4G/1470.

Această procedură este indicată pentru îndepărtarea grăsimii localizate în zone mici ale feței și corpului, (bărbie dublă, brațe, partea interioară a genunchilor) greu de tratat prin liposucția tradițională. Liposucția asistată cu laser cu Lipodefine™ 980/980 4G/1470 redefinește conturul corpului, corectează neregulile și asimetriile și creează un efect de strângere a pielii imposibil de obținut cu intervenția chirurgicală convențională.

Cum funcționează laserul?

Un tub subțire care conține o fibră optică de microni în diametru este introdus printr-o mică incizie în piele. Această fibră furnizează laser cu energie precisă și directă în țesut, ajungând la adipocite. Medicul identifică zona vizată printr-un laser ghidat de lumină care poate fi văzută prin piele.

Lipodefine™ 980/980 4G/1470 acționează prin efect termic, rupând membranele celulelor adipoase și amestecând conținutul acestuia. Grăsimea semi-lichidă poate fi îndepărtată cu ușurință sau în cazul unor cantități mici este metabolizată și eliminată în mod natural de către organism. Căldura generată de energia laser coagulează și vasele de sânge, restructurează colagenul, îmbunătățește elasticitatea pielii și favorizează contracția tisulară a zonelor tratate. Este o tehnica minim invaziva cu rezultate estetice excelente si postoperator minim.

Avantaje pentru pacienti si medici

  • Minimal invaziv
  • Ideal pentru tratarea țesutului adipos localizat pe față și pe zonele mici ale corpului
  • O soluție pentru tratamentul neregulilor tisulare
  • Necesită anestezie locală și tumescentă
  • Minim edem și sângerare
  • Mai puține traumatisme tisulare
  • Postoperator mai scurt și mai puțină durere
  • O mai bună strângere a pielii

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista