Aparate Electrochirurgie

Electrobisturiu cu Argon Excell NHP 250/DA – cod B 990

55.520 lei

Preţ: 55.520 lei
Toate preturile includ TVA. Tarifele sunt informative și pot suferi modificări*

Cod produs (SKU): NHP 250/DA - cod B 990

Descriere

Electrobisturiul cu Argon Excell NHP 250/DA reprezintă o soluție avansată și fiabilă pentru chirurgia modernă. Cu caracteristici precum precizia extraordinară, tehnologia Argon Plasma Coagulation și designul ergonomic, acest dispozitiv se distinge ca un instrument de top pentru chirurgii care caută cele mai bune rezultate pentru pacienții lor. Pentru o chirurgie precisă, eficientă și sigură, Electrobisturiul cu Argon Excell NHP 250/DA este alegerea perfectă.

Precizie și Control

Cu o putere reglabilă și un control precis al energiei, Electrobisturiul cu Argon Excell NHP 250/DA oferă chirurgilor o precizie fără precedent în timpul procedurilor chirurgicale. Funcționalitatea sa avansată permite ajustarea fluxului de argon și energiei electrice pentru a obține o coagulare și o hemostază optimă, minimizând pierderea de sânge și reducând riscul de complicatii postoperatorii.

Tehnologie Argon Plasma Coagulation (APC)

Unul dintre punctele forte ale acestui electrobisturiu este tehnologia Argon Plasma Coagulation (APC), care utilizează argonul pentru a crea un arc de plasmă care coagulează țesuturile cu precizie milimetrică. Acest lucru permite ca electrobisturiul să fie utilizat într-o varietate de proceduri chirurgicale, inclusiv în chirurgia laparoscopică, endoscopică și ablativă.

Versatilitate și Fiabilitate

Cu o gamă largă de accesorii disponibile și compatibilitate cu diverse tipuri de electrozi și sonde, Electrobisturiul cu Argon Excell NHP 250/DA este extrem de versatil și poate fi adaptat la nevoile specifice ale fiecărui tip de intervenție chirurgicală. Fiabilitatea sa ridicată și construcția robustă asigură funcționarea optimă în cele mai exigente medii chirurgicale.

Alte detalii:

  • Frecventa de lucru: 440 KHz

Variante:

  • Monopolar: 280 W taiere ; 250 W coagulare (contact)
  • Bipolar: 160 W taiere ; 130 W coagulare

Accesorii Argon:

  • AC/HANDLE, portelectrod pentru coagulare in argon,cu comanda la mana, cablu de 3,5m,autoclavabil, pentru chirurgie clasica.

Aplicații

Documentație

Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista