Ecografe Gastroenterologie

Ecograf Samsung Hera W10

Descriere

 • Ecograful HERA W10 creat de specialistii de la Compania SAMSUNG oferă posibilitatea practicarii unei ecografiei moderne folosind tehnici inovatoare .
 • Cu acest ecograf se pot obtine imagini mai clare , detaliate , lipsite de zgomote si artefacte pe un monitor de înaltă rezoluție cu LED-uri .
 • HERA W10, modelul principal al platformei HERA, vă va ajuta să obțineți mai multe informații despre diagnostic cu vizualizările sale intuitive, caracteristicile analitice precise și funcționarea instantanee. Angajamentul nostru pentru aplicațiile de obstetrică și ginecologie este de a sprijini asistența medicală pe tot parcursul vieții femeilor, urmărind cu sârguință noi posibilități în diagnosticul cu ultrasunete.

Aplicații:

 • Abdomen, Obstetrics, Gynecology, Musculoskeletal, Small Parts, Vascular, Cardiac, Pediatric,Neonatal, TCD, Urology
 • În scopul de a satisface cerintele clinice ce în ce mai aglomerate , spitalele trebuie să sporeasca continuu productivitatea lor . Ecograful HERA W10 include funcții automate care imbunatatesc fluxul de lucru de diagnosticare prin optimizarea și condensare operațiunilor . Astfel examenele pot fi realizate mai rapid , ceea ce duce la randament mai mare si satisfacerea pacientului.
 • CrystalLive ™ este motorul de ultrasunete actualizat al Samsung cu procesare îmbunătățită a imaginilor 2D, redare 3D și procesare a semnalului color, performanță remarcabilă a imaginii și flux de lucru eficient în cazuri complexe.
 • CrystalLive ™ 3D Descrierea realistă a performanțelor 3D / 4D CrystalLive ™ în 3D / 4D oferă utilizatorilor imagini mai realiste și de înaltă rezoluție. Depășește tehnologiile convenționale de imagistică 3D în ceea ce privește vizualizarea pieselor mici și a efectelor de iluminare.
 • Volumul HD ™ Imaging (HDVI ™) oferă imaginii mai clare cu contrast natural, diferentierea tesutului si reducerea zgomotelor permitan depistarea leziunilor subtile şi a defectelor pe creier, precum şi
 • ElastoScan ™ permite depistarea precoce a bolilor maligne și furnizeaza informații funcționale ale țesutului. ElastoScan ™ este o tehnologie care afișează valoarea gradientului de deplasare a tesutului prin intermediul hartilor color . Utilizatorii pot obține informații utile cu privire la rigiditate tesutului fără palpare , care nu a fost disponibila cu examene convenționale .
 • S-Detect™ pentru sani delimiteaza automat contururile leziunii si calculeaza scorul BI-RADS (Breast Imaging and Data System) pentru analiza si clasificarea leziunilor sanului.
 • Se reduce numarul de biopsii si timpul de examinare. Utilizatorul nu trebuie decat sa marcheze pe touch screen un punct din interiorul leziunii
 • ElastoScan™ pentru san masoara elasticitatea leziunii la san prin intermediul unui protocol simplificat. Selectarea unei singuri regiuni de interes este suficienta si are ca avantaje o examinare mai rapida si mai obiectiva.
 • S – Flow ™ este o tehnologie inovatoare, folosind un Doppler color cu o mai mare sensibilitate , poate detecta chiar și cele mai mici vase de sânge periferic . Aceasta permite o diagnostic are precisa atunci când detectarea fluxul de sânge este deosebit de dificila
 • HDVI (High Definition Volume Imaging) ™ imbunătățește vizualizarea de margini și structuri mici în toate planurile reconstruite 3D. HDVI face rapid imagini superbe la simpla apăsare a unui buton.

Funcții specifice:

 • Dual Live Mod (2D/C,2D/PD),Masuratori si calcule pe imagini stocate, Post- procesarea si Optimizarea imaginilor inghetate , 10 USB ports , 23 inch monitor LCD de inalta rezolutie , aplicatii si setari dedicate , frcventa cadrelor ,DVD RW, 13,3”Touch command screen,Quick scan in B-mode si PW-mode, Doppler Auto Trace,Automatic Doppler calcul, Masuratori si rapoarte pentru: OB, GYN, FETAL HEART, CARDIO, VASCULAR, UROLOGY, ABDOMINAL, PARTI MOI, MUSCULOSCHELETAL, PEDIATRIE,Post image process,Multi Image disply(1-2-4)
Soft-uri incluse 2D:
 • Doppler pulsat(PW), POWER Pulse Inversion Harmonic ,Tissue Harmonic , Tissue Doppler, Color Motion Mode , Directional Power Doppler, Multifrequency Doppler , Free angle M Mode,Trapezoidal Imaging , Pachete de masuratori integrate , Full spectrum imaging, Color Edge Processing, Real-Time autocalculation.
Soft-uri incluse 3D:
 • 3D-static, Inversion 3D,VOCAL ( masuratori 3D ), Multi-planar view ,VCE- Intarire contrast in 3D,SFR-Eliminare zgomote si artefacte,Orientation CUBE,SeeThru mode,MagicCut Plus,Optimal volume resolution , 3D rendering.

Caracteristici:

 • Boot-area rapid este tehnologia SSD Samsung , care permite boot-area rapid în mai puțin de 1 min . cu viteza mare de procesare . Mai mult decât atât , SSD este mai durabil și oferă spațiu de stocare mai mare ( 512 GB) , comparativ cu HDD convențional .
 • EZ Examen ™ transformă mai multe etape, într-un proces simplificat la simpla apăsare a unui buton , reducând etape repetitive în timpul examenelor .
 • HD ADVR ™ integrează DVD ( 720 x 480 ) și USB ( Full HD 1920 x 1080 ), tehnologie pentru a permite scanarea simultană și înregistrare, atunci când este nevoie.
 • QuickScan ™ permite ca parametri importanți de imagistica sa fie optimizati în mod automat cu o simplă atingere , eficientizand astfel funcționarea în timpul examenelor ecografice .
 • Monitor LED de 23 ” oferă utilizatorilor imagini color de calitate , precum și o rezoluție mai mare în comparație cu monitoarele convenționale , oferind o vizionare îmbunătățită a imaginilor cu ultrasunete .

Aplicații

Documentație

Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista