Aparate Chirurgie Speciale

Cube Navigation System

Descriere

Cube Navigation este un sistem folosit în intervențiile asistate de imagistică, oferind indicații precise pentru plasarea acului în timpul procedurilor medicale. Acest sistem utilizează un dispozitiv cuboidal special, software de planificare inteligentă și orientare vizuală pentru a sprijini medicii în efectuarea procedurilor cu precizie și eficiență.

Caracteristici:
  • FĂRĂ NECESITATE DE CALIBRARE: Nu este necesară instalare sau calibrare – astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce contează cu adevărat: pacienții dumneavoastră.
  • COMPATIBILITATE UNIVERSALĂ: Sistemul poate fi utilizat cu orice furnizor de echipamente de imagistică CT și poate fi adaptat cu ușurință în toate sălile de CT (tomografie computerizată).
  • Suportă Ace de până la 10G: Pentru o gamă largă de proceduri minim-invazive, inclusiv ablațiile, biopsiile și alte intervenții cu instrumente de dimensiuni mari.
  • COMPLET DEMONTABIL: pentru acces complet la zona de tratament.
  • SOFTWARE PLANIFICARE INTELIGENTĂ: Software-ul poate fi instalat rapid pe un PC din sala CT și conectat la sistemul PACS prin intermediul unei interfețe standard DICOM. Acesta include un ac virtual pentru planificarea intervenției și calculează imediat coordonatele optime pentru utilizarea în Cub.

CNS

Aplicații

Documentație

Cube Navigation System Brochure

Download
Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista