ELECTROCARDIOGRAFUL „VECTRAPLEX ECG 22L”- primul ECG inteligent

ecg vectraplex 22l

Pentru ca fiecare secunda conteaza,realizati monitorizarea cardiaca de electie cu noua generatie de sisteme de supraveghere VECTRAPLEX ECG SYSTEM, cu soft special de detectare prematura a infarctului miocardic acut (VECTRAPLEX AMI).

Noul sistem de investigare si detectare din timp a infarctului acut de miocard, pe baza unui soft ce permite detectarea biomarcherilor electrici cardiaci si modificarea acestora in timp real, modificari ce indica iminenta infarctului de miocard si se poate institui din timp atitudinea terapeutica necesara.

Este singurul mod NONINVAZIV de detectare din timp a infarctului de miocard, este recomandat pentru sectiile de cardiologie in departamentul de monitorizare coronarieni.

Electrocardiograful culege 22 de derivatii (fata de 12 la ecg clasic) cu numai 5 electrozi ai cablului de ecg care este prevazut cu 10 fire. Aparatul este electrocardiograf si monitor de pacient (numai ptr ecg). Sunt folositi electrozi de unica folosinta, care pot fi tinuti o prioada de timp mai lunga pe pacient pentru situatia in care se face si monitorizarea acestuia.

Aparatul are soft de masurare si interpretare ecg, are baza de date incorporata, pot fi incluse comentarii in rapoartele ce le creaza pentru fiecare pacient. Datele pot fi transmise pe e-mail

Pe ecran apar datele in culoarea verde pentru un pacient normal, in culoarea portocalie pentru o precautie crescuta fata de pacient si cu rosu in situatii anormale.

Electrocardiograful se livreaza cu cablu de pacient 10 fire, troler acumulator cu sistem de incarcare de la retea 230V50-60Hz.

Nu printeaza ecg-ul pe hartie, acest lucru este posibil dupa exportul datelor catre un PC via retea sau stick de memorie.

(Se oferta si varianta pe laptop)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista