Danson

Service

SERVICE

ServiceFirma Danson acorda service in garantie si post-garantie conform reglementarilor internationale si in concordanta cu instructiunile cuprinse in manualele de service si manualele de utilizare, elaborate de firmele care au produs aparatura medicala.

De asistenta tehnica  beneficiati doar in cazul aparatelor achizitionate de la firma Danson. Pentru acestea detinem documentatia tehnica si scolarizare din partea companiilor producatoare - pentru punerea in functiune si service.

De asemenea, putem sa furnizam piese de schimb in garantie si post-garantie, dar si materiale consumabile necesare unei bune functionari.

Pentru o intretinere si utilizare corecta a aparaturii, va recomandam sa respectati instructiunile primite  in momentul instalarii si punerii in functiune.

Va sugeram sa apelati la serviciile noastre prin contracte-cadru de revizii periodice, mai ales in perioada de postgarantie. Specialistii nostri  au competenta necesara pentru intretinerea si verificarea periodica a echipamentelor medicale in scopul prelungirii duratei de functionare a acestora. Ei au o pregatire solida in domeniu, formata chiar cu ajutorul producatorilor cu care noi colaboram.

pdf-iconAviz de functionare Danson SRL 1

pdf-iconAviz de functionare Danson SRL 2


pdf-iconAnexa la Aviz de functionare Danson SRL

Pentru orice problema legata de service, va rugam, sa ne contactati:

...


FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Ești aici: Home Service Ecografe Urologie Ecograf Doppler Color (4D Live) HM 70 A