Disfuncție erectilă

Vertica

Categorii: ,

Descriere

Vertica tratează disfuncția erectilă

ACUM, pentru prima dată, scurgerea venoasă a penisului este reversibilă folosind Tehnologia unică Vertica®!
Vertica’s® folosește energia de radiofrecvență (RF) pentru a trata scurgerile venoase și restabiliți funcția erectilă, permițând fiecărui bărbat să beneficieze de un tratament eficient, non-invaziv, simplu și ușor de efectuat.

Vertica® este un dispozitiv medical de uz casnic care tratează disfuncția erectilă într-o manieră neinvazivă, oferind o soluție pe termen lung în cazuri ale funcției defectuoase a țesutului erectil.
Pentru a optimiza funcția erectilă, algoritmul inteligent de la Vertica® utilizează geometria penisului și a corpurilor sale erectile interne pentru a induce sinteza colagenului în AT și întărește Mecanimul venos ocluziv (VOM) penil.Dezvoltat de urologi, Vertica® abordează nevoi semnificative nesatisfăcute pe piața sănătății sexuale, aplicând frecvența radio (RF) de pionierat pentru a restabili și a îmbunătăți mecanismul erectil al penisului prin stimularea producției de colagen în corpurile cavernoase (penisul ţesuturi erectile).
Vertica® este destinat utilizării de către bărbații care se confruntă cu dificultăți erectile, și cei care doresc să îmbunătățească funcția erectilă și să prevină ED din cauza degradarii colagenului legat de vârsta în țesutul erectil.
verticadisfunctie erectila

 

Rezultate

rezultate

Aplicații

Documentație

Broșură prezentare

Download

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista