Monitor Compact pentru Pacienți (seria AnyView S)

Afișez toate cele 2 rezultate

Monitorul Compact pentru Pacienți reprezintă un instrument esențial în îngrijirea medicală modernă, oferind monitorizarea continuă și precisă a semnelor vitale ale pacienților într-un dispozitiv portabil și ușor de utilizat. Cu o gamă variată de funcționalități și caracteristici inovatoare, acest monitor asigură monitorizarea constantă a parametrilor vitali, facilitând gestionarea eficientă a pacienților în diferite medii clinice.

Cu dimensiuni compacte și design ergonomic, acest monitor este ideal pentru utilizarea în diverse setări medicale, inclusiv spitale, clinici, unități de terapie intensivă și acasă. Portabilitatea sa îl face ușor de transportat și instalat în orice locație necesară, permițând monitorizarea continuă a pacienților în timp real, fără a limita mobilitatea acestora.

Monitorul Compact pentru Pacienți este echipat cu un ecran LCD de înaltă rezoluție, care afișează în mod clar și precis parametrii vitali ai pacientului, cum ar fi ritmul cardiac, tensiunea arterială, nivelul de oxigen din sânge (saturarea oxigenului) și respirația. Aceste informații sunt esențiale pentru evaluarea stării de sănătate a pacientului și pentru luarea deciziilor medicale corecte în timp util.

Pe lângă monitorizarea semnelor vitale, unele monitoare compacte pentru pacienți pot fi echipate și cu alarme programabile, care pot alerta personalul medical în cazul în care valorile parametrilor vitali depășesc limitele setate sau în cazul în care apar alte situații critice.

Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista