Scaune dedicate, examinare

Scaun de examinare proctologică

Descriere

Cod PRE-1067/EE

AGA-PROKTO-LIFT ușurează cât mai mult posibil tensiunea pacientului înainte, în timpul și după examinarea în poziție de litotomie.

După ce medicul a adus spătarul în poziție orizontală cu ajutorul reglajului electric, întreaga zonă a scaunului poate fi rabatată cu ajutorul unui singur mâner. Deoarece pacientul nu poate observa efectiv procedurile ulterioare de examinare, acest lucru oferă cea mai bună relaxare posibilă.

Căptușeala ergonomică a spătarului (95-135 mm) și a scaunului (70 mm) asigură un nivel foarte ridicat de confort, în timp ce înălțimea redusă a scaunului (620 mm) permite accesul ușor.

Spătarul în formă de pană elimină necesitatea unui rulou separat pentru gât.

Pentru a oferi înălțimea de lucru ideală pentru fiecare utilizator, acest scaun de examinare poate fi reglat în înălțime și înclinare (spătar).

Reglarea electrică a înălțimii scaunului și a înclinării spătarului este controlată de două motoare electrice care nu necesită întreținere, sunt rezistente la scurgeri și sunt ultra-silențioase, precum și de comutatoare pneumatice de picior, pentru a oferi medicului condiții optime de lucru.

Specificațiile de acționare pentru fiecare motor: Reglarea înălțimii: 230V, 50/60Hz, 3,7A, 850W, IPX4, v=14 mm/s, 7000N. Înclinarea spătarului: 230V, 50/60Hz, 1,8A, 360W, IPX4, v=7 mm/s, 10000N.

Baza lată a cadrului împreună cu piciorul de susținere extractibil garantează stabilitatea ridicată a scaunului. Învelișurile de protecție rezistente la șocuri și zgârieturi ale coloanei și ale bazei sunt ușor de curățat, la fel ca toate celelalte componente.

Aplicații

Documentație

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista