Laser Oftalmologie

Afișez singurul rezultat

Laserul cu Diodă în Oftalmologie reprezintă un punct de cotitură în tratarea afecțiunilor oculare, oferind o combinație impresionantă de precizie, eficacitate și siguranță în intervențiile oftalmologice. Această tehnologie avansată deschide noi orizonturi în îngrijirea oculară, permitând tratamente personalizate și rezultate excelente pentru o gamă largă de condiții oftalmologice.

Una dintre cele mai notabile aplicații ale laserului cu diodă este în corectarea viciilor refractive, cum ar fi miopia, hipermetropia și astigmatismul. Prin proceduri precum LASIK (keratomileusis in situ asistată de laser) și PRK (cheratectomie foto-refractivă), laserul cu diodă modelează corneea cu o precizie extraordinară, corectând defectele optice și restabilind claritatea vederii fără necesitatea unor dispozitive optice.

În plus, laserul cu diodă este o unealtă esențială în gestionarea afecțiunilor oftalmologice cronice precum glaucomul. În terapia laser pentru glaucom, acesta este folosit pentru a crea microperforații în trabeculația ochiului, facilitând scurgerea fluidului intraocular și, implicit, scăderea presiunii intraoculare, contribuind la controlul bolii și prevenirea deteriorării severe a vederii.

Laserul cu diodă joacă, de asemenea, un rol crucial în tratamentul retinopatiei diabetice, una dintre cele mai frecvente complicații ale diabetului zaharat. Prin focalizarea precisă a fasciculului laser, este posibil să se trateze și să se prevină hemoragiile și leziunile retiniene care pot afecta grav viziunea pacienților cu diabet.

Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista