Ceas cardiac medical

Cardiac Watch

Pentru utilizare în spital, după externare la domiciliu, ambulator și în mișcare.

Monitorizează continuu 24 ore/7 zile:

  • Pulsul
  • Fibrilația atrială
  • Ritmul cardiac variabil (HRV)
  • Electrocardioagrama
  • Ritmul cardiac
  • Temperatura

Ceas cardiac medical

Cardiac Watch

360

Preț promoțional:
2570 lei ( TVA inclus)

ceas cardiac sense

Ceasul medical „all-in-one” CardiacSense este o soluție inovatoare de monitorizare a semnelor vitale de calitate medicală, purtat la încheietura mâinii, pe termen lung, continu și confortabil.

Ai întrebări?

Ceasul poate detecta continuu Fibrilația Atrială, în viitor aritmii cardiace suplimentare, cum ar fi Tahicardie, Bradicardie, PVC. Vor fi adăugate PAC, QT-uri lungi, Pauză și detecție a stopului cardiac.

Ceasul poate monitoriza ritmul cardiac cu acuratețe medicală, semne vitale suplimentare, cum ar fi ritmul respirator continuu, saturația de oxigen, temperatura centrală și tensiunea arterială absolută vor fi adăugate în viitorul apropiat.

Aceasta este o monitorizare continuă 24/7 și SINGURUL TIMP în care pacientul nu va fi monitorizat este atunci când ceasul este la încărcat.

Nu, ceasul se conectează prin Bluetooth la telefonul mobil al pacientului.

Ceasul este precis ca orice dispozitiv bazat pe ECG pe care medicul ți-l va prescrie atunci când dorește monitorizare pe termen lung.

Ceasul are marcaj CE. FDA este așteptată în acest trimestru.

Absolut, medicul dumneavoastră va primi o notificare în timp real odată ce ceasul detectează o problemă. În plus, medicul are acces la toate datele brute care sunt stocate în aplicația cloud.

Timpul dintre încărcări este de 4 zile, iar timpul de încărcare este de 2 ore.

Absolut, ceasul are un standard IP68 (până la o adâncime de 1.5m).

Da, toate măsurătorile vor fi încărcate în fișierul dvs. cloud și o dată pe lună vi se va trimite un raport detaliat al condițiilor dumneavoastră prin e-mail. În plus, toate informațiile dvs. pot fi accesate în orice moment prin portalul nostru de către dvs. sau persoanele cărora le-ați furnizat permisiunea (cum ar fi medicul dumneavoastră etc.)

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista