Danson

Home

Ecograf 5D Live - Doppler Color WS80A Elite

ecograf-dopler-color-ws80aEcograful WS80A creat de specialistii de la Compania SAMSUNG oferă posibilitatea practicarii unei ecografiei moderne folosind tehnici inovatoare , inclusiv tehnologiile 5D , MPI și ElastoScan ™ si reducere mare de preturi.

Cu acest ecograf se pot obtine imagini mai clare , detaliate , lipsite de zgomote si artefacte pe un monitor de înaltă rezoluție cu LED-uri si reduceri de preturi.

Principalele aplicatii: Abdomen, Obstetrics, Gynecology, Musculoskeletal, Small Parts, Vascular, Cardiac, Pediatric,Neonatal, TCD, Urology

Gama sondelor utilizate:


SONDE 2D


L3-12A   pentru parti moi,san,tiroida cu 256 elementi

L5-13 pentru parti moi,san,tiroida cu 192 elementi

C1-6 CONTRAST;GENERAL 192 elementi

C2-6 abdomen 192 elementi

E3-12 endocavitara GYNECOLOGY;UROLOGY 192 elementiSONDE DE VOLUMV4-8   sonda convexa de volum cu 192 eleementi

V5-9   sonda endocavitara de volum cu 192 elementi

Tehnologii inovatoare folosite in ecograf.

Hybrid Engine beamforming ™ EVO  ofera imagini de calitate cu un „ frame rate” rapid, cu nivele de zgomot reduse, contribuind astfel la imbunatatirea precizie de diagnostic .

SDMR ™ Evo oferă reducere pistruilor si mareste contrastul furnizand imagini clare și naturale.

S - Flow ™ este o tehnologie inovatoare, folosind un Doppler color cu o mai mare sensibilitate, poate detecta chiar și cele mai mici vase de sânge periferic . Aceasta permite o diagnostic are precisa atunci când detectarea fluxul de sânge este deosebit de dificila.

Wide Angle Vaginal Probe oferă un câmp de vedere de pana la 210 ˚ pentru o scanarea endovaginală convenabila. .
Cu tehnologii de diagnostic, cum ar fi imagini 5D și ElastoScan ™ , WS80A oferă productivitate excepțională în fluxul de lucru, precum și informații utile pentru evaluarea diferitelor condiții fetale sau probleme de sanatate a femei.


5D LB ™ permite detectarea automată ușoara și permite măsurarea oaselor lungi , cu vizualizare intuitivă a structurilor fetale . Diagnosticul de malformații fetale devine eficient cu 5D LB deoarece imbunatateste precizia de măsurare si reduce timpul de examinare.

MPI permite măsurarea automată a indicelui performanță miocardică fetala (MPI) , pentru a reduce dependența de operator în măsurătorile MPI . Asadar MPI îmbunătățește fluxul de lucru în timpul examenelor cardiace fetale deoarece funcționeaza printr-un singur clic.

Metode de masurare a translucentei nuchale : 2D NT , volumul NT ™ , 5D NT .


2D NT permite măsurarea automată pe imaginea 2D , în timp ce metoda volumul NT ™ adaugă la aceasta detectarea semi- automata in planul sagital pe o imagine 3D . Mai mult decât atât , 5D NT aplică FRV ™ la vizualizarea - sagitala pentru o confirmare intuitivă a masuratorii translucentei nuchale.


ElastoScan ™ permite depistarea precoce a bolilor maligne și furnizeaza informații funcționale ale țesutului. ElastoScan ™ este o tehnologie care afișează valoarea gradientului de deplasare a tesutului prin intermediul hartilor color . Utilizatorii pot obține informații utile cu privire la rigiditate tesutului fără palpare , care nu a fost disponibila cu examene convenționale.

e - DEB , ofera raportul calculat automat între zona țintă și zona de referință , prin selectarea unei singure regiuni de interes ( ROI ), pe o imagine ElastoScan ™. O simpla selecție ROI și calcul automat face diagnosticul de san mai eficient și intuitiv .

Feto Realist View ™ ( FRV ™ ) a fost perfectionat pentru a scurta timpul de utilizare și pentru a sprijini modul de inversiune. FRV ™ permite vizualizarea detaliată a caracteristicilor anatomice subtile , permițând astfel diagnostic intuitiv pe imaginile 3D scanate.

În scopul de a satisface cerintele clinice ce în ce mai aglomerate , spitalele trebuie să sporeasca continuu productivitatea lor . Ecograful WS80A include funcții automate care imbunatatesc fluxul de lucru de diagnosticare prin optimizarea și condensare operațiunilor . Astfel examenele pot fi realizate mai rapid , ceea ce duce la randament mai mare si satisfacerea pacientului.

Boot-area rapid este tehnologia SSD Samsung , care permite boot-area rapid în mai puțin de 1 min . cu viteza mare de procesare . Mai mult decât atât , SSD este mai durabil și oferă spațiu de stocare mai mare ( 512 GB) , comparativ cu HDD convențional .

EZ Examen ™ transformă mai multe etape, într-un proces simplificat la simpla apăsare a unui buton , reducând etape repetitive în timpul examenelor .

HD ADVR ™ integrează DVD ( 720 x 480 ) și USB ( Full HD 1920 x 1080 ), tehnologie pentru a permite scanarea simultană și înregistrare, atunci când este nevoie.

QuickScan ™ permite ca parametri importanți de imagistica sa fie optimizati în mod automat cu o simplă atingere , eficientizand astfel funcționarea în timpul examenelor ecografice .


Alo MAMA ,este o aplicație smartphone Android pentru mamele gravide , care pot fi conectate wireless la ecograful WS80A pentru a descărca imagini cu fatul și filmulete.

Monitor LED de 21,5 " oferă utilizatorilor imagini color de calitate , precum și o rezoluție mai mare în comparație cu monitoarele convenționale , oferind O VIZIONARE îmbunătățită a imaginilor cu ultrasunete.

Functii speciale: Dual Live Mod (2D/C,2D/PD),Masuratori si calcule pe imagini stocate, Post-procesarea si Optimizarea   imaginilor inghetate , 10 USB ports , 21,5 inch monitor LCD de inalta rezolutie , aplicatii si setari dedicate , frcventa cadrelor 1.177 fps ,DVD RW, 10,1”Touch command screen,Quick scan in B-mode si PW-mode, Doppler Auto Trace,Automatic Doppler calcul, Masuratori si rapoarte pentru: OB, GYN, FETAL HEART, CARDIO, VASCULAR, UROLOGY, ABDOMINAL, PARTI MOI, MUSCULOSCHELETAL, PEDIATRIE,Post image process,Multi Image disply(1-2-4)

Soft-uri incluse 2D; Doppler pulsat(PW), POWER Pulse Inversion Harmonic, Tissue Harmonic , Tissue Doppler, Color Motion Mode , Directional Power Doppler, Multifrequency Doppler , Free angle M Mode, Agent de contrast ,Trapezoidal Imaging , Pachete de masuratori integrate , Full spectrum imaging ,Color Edge Processing, Real-Time autocalculation.

Soft-uri incluse 3D; 3D-static, Inversion 3D,VOCAL ( masuratori 3D ), Multi-planar view ,VCE-Intarire contrast in 3D,SFR-Eliminare zgomote si artefacte,Orientation CUBE,SeeThru mode,MagicCut Plus,

Optimal volume resolution , 3D rendering.

CARDIOLOGIE: Soft cardio , Doppler unda continua (CW), Auto-INTIMA MEDIA

OPTIONALE GENERALE: Dynamic MR , Panoramic View, Spatial Compound Imaging ( SCI )-pentru sonda linear,Elastografie,DICOM

 

pdf-icon Descarca brosura Ecograf 5D Live - Doppler Color WS80A


pdf-iconDescarca brosura White Paper 5D CNS

pdf-icon Descarca brosura WhitePaper S-Detect


...


FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Ești aici: Home Harta Danson Ecografe Software Medical PACS