Endoscopie digestiva

Sistem complet de videoendoscopie digestiva „AQ-100”

Descriere

 • Sistem de penultima generatie in privinta sistemelor video HD care aplica tehnologia cromoendoscopiei optice obtinandu-se imagini cu o luminozitate si claritate mult superioare sistemelor clasice CBI (compound band imaging).

Facilitati sistem:

 • HbE (hemoglobin enhancement) pune in evidenta sistemul circulator si eventualele microleziuni gastrointestinale ajutand la depistarea precoce a potentialului malign.
 • Prevazut cu optiunea JET care printr-un canal separat trimite un jet de apa care spala mucoasa gastrica facilitand o evidentiere perfecta a micilor detalii (leziunile precanceroase)

Configurație livrare:

 1. Gastroscop VGT(vezi oferta) nu este inclus in pret
 2. Colonoscop VCC(vezi oferta) nu este inclus in pret
 3. Sursa de lumina cu Xenon AQL-100, lampa 300W, durata de viata 500ore, semnalizator luminos al duratei de viata, temperatura de culoare 3000-7000°K, LED rezerva pentru inlocuire temporara lampa Xenon, pompa de aer reglabila.
 4. Procesator de imagine AQ-100, iesiri video :DVI, CVBS, Y/C, RGB, VH/CS, conectica: LAN, USB, putere 100W, posibilitate de freeze sau playback, marire de 1x, 1.2x,1,5x,2x.
 5. Monitor profesional HD de 21inch.
 6. Troler pentru sistem.

Opțional:

 • Sistem de irigare cu pompa peristaltica, AFP-1 cu comanda la pedala si functionare in reprize de 20s, debit treglabil 0-450mL/min, cap de pompa detasabil, compatibila cu toate tipurile de endoscoape gastrice.
 • Insuflator de CO2, ACD-1, sistem inteligent de control al presiunii, touch panel pentru reglaje, compatibila cu toate tipurile de endoscoape gastrice.
 • Tester automat pentru etanseitate ALD-1, compatibil cu toate tipurile de endoscoape flexibile

Aplicații

Documentație

Broșură prezentare

Download

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista