ECOGRAFUL PORTABIL KOSMOS BRIDGE

ECOGRAFUL ULTRA-PORTABIL KOSMOS BRIDGE

Kosmos combină, într-o singură sondă cu matrice fază, trei semnale vitale – stetoscop digital, EKG și ultrasunete, permițând medicilor să înțeleagă ce se întâmplă în cadrul ciclului cardiac. Combinația acestor trei semnale – trei dintre cele mai importante în medicină – îi conferă lui Kosmos un avantaj pe care niciun alt dispozitiv cu ultrasunete nu îl oferă.

Aplicațiile AI – automatizarea foarte precisă a calculului fracției de ejecție, care arata cât de bine vă pompează inima – este o întrebare critică în multe medii medicale.
Medicii au avut întotdeauna nenumărate modalități de a diagnostica pacienții. Testele de confirmare, cum ar fi analizele de sânge, radiografiile și tomografia computerizată, ar putea dura până la o oră pentru a returna rezultate – timp mai bine folosit pentru tratarea celor afectați – iar examenele fizice, deși oportune, nu au oferit întotdeauna răspunsuri precise la pacienții cu multiple motive potențiale. pentru dificultăți de respirație.
Cu unele ecografe portabile, primești poate 75-80 % din ceea ce ai nevoie. Cu Kosmos, primesti 90% din ceea ce trebuie să știi de la o ecografie.
„Este o nouă piesă de tehnologie care adaugă ceva la un examen fizic altfel plictisitor de atingere și ascultare a corpului oamenilor”, spune dr. Tierney.
Kosmos poate salva vieți
Capacitatea de a avea rezultate rapide și precise fără a avea așteptări îndelungate i-a permis dr. Tierney să administreze îngrijiri de salvare a vieții.
„Am folosit toate aparatele de la începutul ecografiei in urgente, până la Kosmos. Am trecut complet la Kosmos.” spune dr. Tierney. „Fără îndoială, salvează vieți, pentru că ajungi mai repede la un diagnostic care pune viața în pericol. S-a născut pentru medicina de urgență.”
Kosmos i-a permis dr. Tierney să lucreze minute mai putine pentru a obține rezultate pentru pacienții care de obicei ar fi trebuit să aștepte ore întregi.
Această viteză este esențială pentru ca medicii să administreze îngrijiri salvatoare cât mai repede posibil.Spre deosebire de alte dispozitive cu ultrasunete,Kosmos este bazat pe tablete, oferind citiri pe Kosmos Bridge – o tabletă foarte sigură . Aceasta înseamnă că ocupă mai puțin spațiu lângă pat decât alte ecografe, asigurând în același timp că datele pacientului sunt în siguranță.
Deoarece Kosmos este capabil să producă rezultate precise și rapide, fără a ocupa spatii valoroase de lângă pat, poate fi un instrument vital în arsenalul unui medic.
Mai ales luând în considerare valoarea unei ecografii în tratarea pacienților care pote dezvolta o miocardită ca urmare a luptei cu boala.
Folosind Kosmos, dr. Tierney spune că poate evita administrarea unui tratament inutil pacienților care ar putea să nu aibă nevoie de el. În schimb, datorită vitezei și preciziei lui Kosmos, îi poate scoate pe ușă și se poate simți mai bine în timp record.
„Modul în care procedăm acum este: „Nu știu ce este în neregulă, dar o să te tratez pentru cele trei posibilități care ar putea fi greșite”, spune dr. Tierney. „Kosmos vă permite să spuneți „Nu, care dintre cele trei se întâmplă de fapt”, și vă permite să tratezi unul dintre ei și să o faci din timp.”
Deoarece Kosmos le permite medicilor să diagnosticheze cu mai multă acuratețe pacienții la patul lor și mai rapid decât folosind metodele tradiționale, mai puțini pacienți trebuie să fie supuși unor teste suplimentare, ceea ce înseamnă mai puțin timp de ocupare a saloanelor în sectia de urgență și sarcini mai mici pentru pacienții înșiși.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista