Aparate Terapie cu Undă de Şoc

Aparat de terapie cu unde de soc „Starwave”

Descriere

STARWAVE este un dispozitiv medical de terapie cu unde de șoc ce utilizează tehnologie electromagnetică care produce o presiune mecanica si creează o undă de șoc în interiorul camerei de propagare a aplicatorului fixat pe partea superioară a sondei.

Este prevăzut cu un aplicator „patentat”, capabil să elibereze unde de șoc focalizate, acest lucru face din STARWAVE un dispozitiv de terapie cu unde de șoc concentrate, capabil să răspundă la diferite boli andro-urologice.
Shockwave țintește mecanismul erectil.
Astfel, undele de șoc au intrat în protocoalele comune ale bolii Peyronie, boala „Induratio Penis Plastica”, caracterizată prin fibroza penisului cu beneficii considerabile de asemenea asupra recuperării normale a erecției, precum și asupra reducerii durerii la erecție.

In practica clinică, undele de șoc de intensitate mică sunt transmise printr-o piesă de mână echipată cu un aplicator la țesutul penisului, stimulând crearea de noi rețele de vase de sânge în acest țesut, restabilind astfel o erecție normala.

In domeniul ortopediei, sportului, medicinii estetice folosit ca un generator de unde de șoc „controlat” creat pentru livrarea corespunzătoare a energiei de emisie concentrată într-o anumită zonă a corpului. STARWAVE își arată eficiența maximă datorită micro-masajului cu efecte benefice în procesele metabolice, circulatorii și fibrolitice iar acțiunea mecanică, din țesutul superficial, face o stimulare foarte dură a țesutului conjunctiv și a colagenului.
Această stimulare oferă o îmbunătățire estetică bună a pielii și elasticității ei.
STARWAVE oferă operatorului un suport foarte util în furnizarea unei game largi de protocoale prestabilite.

Este disponibilă o analiză prestabilită pentru efectuarea unor evaluări înainte de tratamente și, de asemenea, după tratament, pentru a compara patologia înainte și după tratamente, cu referire la detaliile provenite din cercetarea clinică.
Alimentare 110 – 230 V 50/60 Hz Protecția Clasa: II B , siguranta clasa: 1 BF. Modul de emisie a energiei focusat si controlat ajustabil de la 0 la 30mJ/mm2

Variante de livrare:

  • Aparat STARWAVE cu aplicator de 40mm , pentru ortopedie, medicina estetica, sport și fizioterapie.
  • Aparat STARWAVE cu aplicator de 10mm , pentru andro-urologie și de 40mm, pentru ortopedie, medicina estetica, sport și fizioterapie.

Opțional:

  • STAR troler cu sertare, brat sustinere traductor si geanta de transport.

Aplicații

Informații suplimentare

Variante

Aparat STARWAVE cu aplicator de 40mm , pentru ortopedie, medicina estetica, sport și fizioterapie, Aparat STARWAVE cu aplicator de 10mm , pentru andro-urologie și de 40mm, pentru ortopedie, medicina estetica, sport și fizioterapie

Documentație

Shopping Cart

Lista ta este momentan goală.

Trimite lista