Danson

Home

Ecograf Samsung 5D RS85 Doppler Color

ecograf samsung rs85 doppler colorLansarea *RS85* este cea mai recenta demonstratie a superioritatii Samsung in domeniul ecografelor. Dispune de o serie de imbunatatiri, printre care:

•*MV-Flow* ™: permite vizualizarea micro-flux lent structuri vascularizat, care pot fi dificil de evaluat cu ultrasunete conventionale putere Doppler. De asemenea, le ofera medicilor o modalitate suplimentara de a verifica leziunile pentru indicatii de cancer sau inflamatie.
• *S-Shearwave Imaging *™: ofera noi indicatori pentru diagnostic clinic prin cuantificarea elasticitatea tesutului sau a leziunilor prin shearwave elastografia, ceea ce poate contribui la cresterea preciziei de diagnostic pentru boli de san si de ficat.
• *CEUS +*: Diagnosticarea si caracterizarea leziunilor la nivelul ficatului prin utilizarea unui agent de contrast la populatiile adulte si pediatrice.
•*S-Fusion* ™: permite localizarea simultana a leziunii, folosind in timp real cu ultrasunete, in combinatie cu alte modalitati de imagistica volumetrice, cum ar fi un RMN sau CT, in timp ce extinderea capacitatilor sale de a glandei prostatei pentru orientare biopsie precise, orientate.

RS85 a fost, de asemenea, dezvoltat pentru a ajuta la reducerea oboselii si usurinta in utilizare miscari repetitive, cu un brat de monitorizare imbunatatita si o gama mai mare de miscare si de inclinare. Aceste imbunatatiri permit utilizatorului sa pozitioneze monitorul pentru o vizualizare si control optima. in plus, actiunile in mai multe etape au fost combinate intr-un singur pas pentru a ajuta la reducerea intrarilor de la tastatura si a interactiunilor repetitive ale interfetei cu utilizatorul.

pdf-icon Descarca brosura Ecograf 5D Doppler Color RS85


...


FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Ești aici: Home Harta Danson Ecografe Software Medical PACS