Danson

Articole

Ecograf Doppler Color PT 60 A

ecograf-dopler-color-pt60aEcograful PT 60 A a fost proiectat pentru a satisface cerintele unui aparat portabil cu alimentare de la acumulator incorporat sau retea și încorporează noi caracteristici, cum ar fi Ecran capacitiv touch-screen și NIDLE Mate Technology ™, pentru efectuare injectii speciale in urgenta. Cu ecograful PT60A se obtine o calitate superbă a imaginii, cu contrast îmbunătățit si rezoluția optimă de scanare. Acumulatorul asigura o functionare de 80 min. intre 2 incarcari.

Cu softul NIDLE MATE se urmareste poziția acului atunci sunt efectuate intervenții, cum ar fi blocuri nervoase, injectii cu corticosteroizi și PIC insertii de linie.

Ecograful PT 60 A ofera cele mai ridicate niveluri de precizie și eficiență în diagnosticare și tratament fiind dotat cu :
-monitor touch- screenpentruoperare usoara,


-softul NIDLEMate pentru identificarea precisăapozitiei acului

- softul S-DMR ce oferăimaginiclarecuuninovator filtrude reducere a zgomotului
-softul SCI (Spatial Compounding imagine)SpacialCompoundingImaginecare compune mai multe de linii de scanare pentru a oferi imagini cu buna definitie,contrast si rezoluție cand se lucreaza cu sonda lineara.
Softul SCI se face util atunci cand se scaneaza tiroida, iar softul S-DMR ™ are o mare contributie la imaginile pe ficat.
Tehnologia S-DMR practic elimina artefactele si zgomotele nedorite ,oferind în același timp rezoluție si contrast în combinație cu definiția marginilor îmbunătățita pentru o calitate de neegalat a imaginii.


Quick Scan™ permite ca la o singura apasare a unui buton sa se obtina o optimizare automate a tuturor parametrilor care imbunatatesc imaginea alb-negru si color. Acest soft ne ajuta si in masurarea IMT pentru luarea unei decizii rapide.

Ecranul de tip Capacitiv touch-screen la ecograful PT60A este extrem de durabil si suporta multi-touch cu un timp de reacție mai rapidă ce ajută la creșterea eficienței muncii pentru ATI, săli de operație, ambulanțe și pe teren.


Aplicatii:

- Medicina de urgenta in ambulante si pe teren, pentru scanare si diagnostic rapid: abdomen, endocavitar,parti moi,vascular;

- ATI, Sali de operatie;

-Musculoscheletal cu ajutorul softului SDMR

-Medicina Sportiva pe teren pentru cazuri urgent.

Procesare imagini : Achizitie pe 128   canale 2D / 256 niveluri de gri; Adancimea de scanare 2 – 36 cm; puncte de focalizare: 1 ,Cine memory 2.600 imagini ; loop memory: max.18 sec.

Functii speciale: Masuratori si calcule pe imagini inghetate, 10,1 inch monitor LCD de inalta rezolutie , tip capacitive TOUCH SCREEN, Quick Scan™- optimizarea automata a imaginii pe modul B si PW,aplicatii si setari dedicate .

Soft-uri incluse 2D; Doppler pulsat (PW), Color Motion Mode , Power Doppler, Multifrequency Doppler, Full spectrum imaging, Real-Time Autocalculation, Auto-INTI MA MEDIA, S-DMR pentru intarirea contururilor.

pdf-icon Descarca brosura Ecograf Doppler Color PT 60 A


pdf-iconImputernicire SAMSUNG - Danson 2017


...

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Ești aici: Home