Danson

Aparat de ventilatie artificiala TRANS HEYER

Aparat de ventilatie artificiala VENTIS  TRANS   HEYERUn ventilator volumetric, pretabil la protezarile respiratorii de scurta durata, pentru adulti si copii. Este portabil fiind ideal pentru ambulante si chiar in UPU.Nu necesita alta sursa de alimentare in afara de butelia de oxygen, ce o are in dotare, care prin presiunea gazului piloteaza ventilatorul.

Read more...

Aparat de ventilatie artificiala PORT- HEYER

Aparat de ventilatie artificiala VENTIS  PORT-  HEYERUn ventilator volumetric, pretabil la protezarile respiratorii de scurta durata, pentru adulti si copii. Este portabil fiind ideal pentru ambulante si chiar in UPU.Nu necesita alta sursa de alimentare in afara de butelia de oxygen, ce o are in dotare, care prin presiunea gazului piloteaza ventilatorul.

Read more...

Aparat ventilatie HEYER iTernIS, BASE

Aparat ventilatie HEYER  iTernIS BASEUltima generatie de ventilatoare controlate de microprocesor, care au incluse facilitati ce permit satisfacerea celor mai sofisticate cerinte in ceeace priveste ventilatia mecanica adultilor, copiilor si nou-nascutilor.
Include urmatoarele accesorii:
- display cu diagonala de 12"
- stand pe role pivotante cu blocaj.
- suport circuit pacient

Read more...

Aparat de ventilatie MID – HEYER

Aparat de ventilatie VENTIS  MID  HEYERVentilator pentru adulti si copii, cu control in volum(VCV) sau presiune(PCV), moduri de ventilare A/C, SIGH, SIMV (SIMV+PSV),SPONT+PSV,volum Tidal 0 – 1500ml/min,frecventa resp. 4 – 100r/min, presiunea de lucru cuprinsa intre 5 -60 cmH2O(min 0, max 80 cmH2O),PEEP 0 – 40cmH2O, ecran de 10,4", pilotare pneumatica, functionare asistata de microprocessor.

Read more...

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed