Danson

Pulsoximetru portabil PALMCARE

PALMCARE--PULSOXIMETRU-PORTABILEste un aparat portabil , pentru adulti, copii si nounascuti cu ecran LCD cu trend pentru 12 ore.
Masoara si afiseaza SpO2, rata si amplitudinea pulsului.
Alimentare mixta,retea si acumulatori reincarcabili

Read more...

Monitor portabil pacient Compact 3

monitor pacient compact3Monitor portabil cu inregistrator destinat atât pentru Sala de Operaţii, Camera de Urgenţă, ATI cât şi pentru monitorizare pe ambulanţă, fiind dotat cu un acumulator de mare capacitate ce îi oferă o lungă perioadă de autonomie (3h).


Read more...

Monitor fetal mobil LCD-Dual Intrapartum BT-350

Este un monitor fetal cu ecran LCD de 7", memoreaza evenimentele din ultimile 450 de ore, rezistent la apa, Monitor fetal- mobil LCD- Dual intrapartum BT-350baterie interna, se poate conecta in LAN (RS232)sau optional prevazut cu Bluetooth. Dimensiuni 9.6 cm x 32.6 cm x 27.6 cm, greutate 5,5kg.

Read more...

Monitor portabil pacient Compact 5

monitor pacient compact5Monitor portabil cu inregistrator destinat atât pentru Sala de Operaţii, Camera de Urgenţă, ATI cât şi pentru monitorizare pe ambulanţă, fiind dotat cu un acumulator de mare capacitate ce îi oferă o lungă perioadă de autonomie (3h).

Read more...

Monitor de pacient “VIZOR 10”

MONITOR-DE-PACIENT--VIZOR-10Monitor cu ecran de 10,4 inch, destinat salilor de operatie in special (detectie de 5 agenti anestezici) si sectiilor de ATI. Baterie interna autonomie 1 ora.Protectie la defibrilare si electrobisturie. 6 grafice 2 x ecg, SpO2, resp, IBP1, IBP2. Afisari alfanumerice HR, puls, resp., temp x 2, SpO2, Et&Ei(CO2, O2, N2O, 5AA), AWRR, NIBP (S,D,M), IBP (S,D,M).

Read more...

PalmCare Plus, Pulsometru portabil Econet

pulsomentru portabil palm care plus econetEste un aparat portabil , pentru adulti, copii si nounascuti cu ecran LCD, color cu trend pentru 72 ore.
Masoara si afiseaza SpO2, rata, amplitudinea , forma de unda a pulsului si calitatea semnalului
Alimentare mixta,retea si acumulatori reincarcabili ( 4 ore autonomie).


Read more...

Monitor status cerebral ”CSM”

MONITOR-STATUS-CEREBRAL-CSMMonitorul de status cerebral (CSM) a stabilit un nou standard pentru EEG spontan de monitorizare a nivelului de conştienţă (LOC) sau nivelulului (profunzimii) anesteziei, în timpul procedurilor de anestezie.

Read more...

Monitor de pacient Scalis 7

monitor pacient scalis7Ecran 7” color TFT, afiseaza 4 grafice, meniu  pe un singur nivel, memorie 72 ore, grafice si tabele, parametri :ECG/RESP (cablu pacient cu 3 sau 5fire), SpO2, NIBP, TEMP 2canale, Puls, baterie interna autonomie 5ore, analiza aritmie, masurare spatiu ST, detectare pace maker, protectie la defibrilare si la electrocauter, conectica la LAN si la statie centrala de monitorizare, OxyCRG, calcul doze medicatie, fara printer ,192×148×91 mm,  1.2 kg.

Read more...

Monitor pacient Compact 7

monitor-pacient-compact7-Monitorizeaza  si masoara: puls, ECG , NIBP, SpO2, 2xIBP, 2xTemp, EtCO2, Respiratie.
-Afiseaza 5 forme de unda  pentru: ECG, Spo2, 2xIBP, Respiratie.
-Monitor color 10,4’’.
- Printer incorporat.

Read more...

Monitor de pacient Scalis 10

monitor pacient scalis10Ecran 10,1” color TFT, afiseaza 9 grafice, meniu  pe un singur nivel, memorie 72 ore, grafice si tabele, parametri: ECG/RESP (cablu pacient cu 3 sau 5fire), SpO2, NIBP, TEMP 2canale , Puls, baterie interna autonomie 3,5ore, analiza aritmie, masurare spatiu ST, detectare pace maker, protectie la defibrilare si la electrocauter, conectica la LAN si la statie centrala de monitorizare, OxyCRG, calcul doze medicatie., 306×287×172 mm,  3.4 kg

Read more...

Monitor portabil pacient Compact 9

monitor pacient compact9-Monitorizează  si masoara: puls, ECG , NIBP, SpO2, 2xIBP, 2xTemp, EtCO2, Respiratie.
-Afiseaza 7 forme de unda  pentru: ECG, Spo2, 2xIBP, Respiratie.
-Monitor color 12.1”.
- Printer incorporat.

Read more...

Monitor de pacient Scalis 12

monitor pacient scalis12Ecran 12,1” color TFT, afiseaza 12 grafice, meniu  pe un singur nivel, memorie 72 ore, grafice si tabele, parametri: ECG/RESP (cablu pacient cu 3 sau 5fire), SpO2, NIBP, TEMP 2canale , Puls, baterie interna autonomie 3,5ore, analiza aritmie, masurare spatiu ST, detectare pace maker, protectie la defibrilare si la electrocauter, conectica la LAN si la statie centrala de monitorizare, OxyCRG, calcul doze medicatie, 306×287×172 mm, 3.4 kg.

Read more...

Monitor de pacient Scalis 15

monitor pacient scalis15Ecran 15” color TFT, afiseaza 14 grafice, meniu  pe un singur nivel, memorie 72 ore, grafice si tabele, parametri: ECG/RESP (cablu pacient cu 3 sau 5 fire), SpO2, NIBP, TEMP 2canale , Puls, baterie interna autonomie 2ore, analiza aritmie, masurare spatiu ST, detectare pace maker, protectie la defibrilare si la electrocauter, conectica la LAN si la statie centrala de monitorizare, OxyCRG, calcul doze medicatie, 340×368×185 mm, 4.4 kg.

Read more...

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed