Danson

Laser continuu si pulsat Life-Energy

Laser--continuu-si-pulsat-Life-EnergyEste un Laser continuu  si pulsat cu diode IR de 815 nm , sonda avand 1,6W. Are frecventa reglabila in domeniul 10-6000 Hz .Este prevazut cu programe terapeutice pre-setate si memorie suplimentara pentru programe suplimentare .

Read more...

Laser Q-10 pentru indepartarea tatuajelor color

laser-q10-indepartarea-tatuajelor-color.jpgQ10 ofera efect doua lungimi de unda aditionale si furnizeaza o gama larga de optiuni in indepartarea tatuajelor si alte proceduri estetice. 1064 nm este pentru cerneala inchisa la culoare, 532 nm tinteste rosu, portocaliu si maro, 585 nm pentru albastru si 650 nm pentru verde.

Read more...

Laser fractional si co2 SMAXEL

laser-fractional-smaxel.jpgLaserul Fractional si co2 Smaxel foloseste unde fine de laser pantru a minimiza deteriorarea pielii prin caldura, micsorand timpul de recuperare si perioada de intinerire. Pacientii pot astfel sa se intoarca la activitatile de zide zi la scurt timp dupa tratament.

Read more...

Laser fractional MICROSYS

laser-fractional-smaxel.jpgPuncte cheie:
- Deteriorarea termala a pielii este redusa semnificativ prin folosirea ultra pulsurilor.
- Motorul Galvani de inalta calitate instalat ofera tratament rapid, precis si sigur. Metoda de tratamen sete deasemenea de preferat din pricina faptului ca se poate regla densitatea de unde si marimea cu usurinta.

Read more...

Q-switched Nd:YAG laser and Long pulsed Q-10 Premium

laser-q10-indepartarea-tatuajelor-color.jpgQ10 Premium ofera efect doua lungimi de unda aditionale si furnizeaza o gama larga de optiuni in indepartarea tatuajelor si alte proceduri estetice. 1064 nm este pentru cerneala inchisa la culoare, 532 nm tinteste rosu, portocaliu si maro, 585 nm pentru albastru si 650 nm pentru verde.

Read more...

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed