Danson

Generator de ozon „OM-302 IE”


GENERATOR DE OZON OM-302 IEAparatul functioneaza pe principiul transformarii oxigenului in ozon, prin intermediul descarcarilor electrice de inalta tensiune. Generatoarele SEDECAL Medical Ozone serie OM sunt facute conform standardelor internationale in terapia cu ozon, ce tind sa foloseasca, concentratii cat mai reduse de ozon. In consecinta, necesita masuratori precise de dozaj ale mixturii O3 / O2 emise conform porogramului de terapie.

Read more...

Generator de ozon Ozonette

generator ozon ozonetteEste un generator robust, de ozon medical ,ce asigura concentratii de o acuratete deosebita si in deplina siguranta.Corespunde standardelor internationale, este fiabil si are un pret competitiv. Detecteaza seringa automat si nu are etapa de spalare a seringii inainte de umplere, deoarece nu are spatiu mort in calea de eliberare a ozonului. Are un program de automonitorizare a parametrilor functionali cu alarmare in caz de abatere de la valorile fixate.

Read more...

OZONOBARIC P – generator de ozon portabil

ozonAparatul functioneaza pe principiul transformarii oxigenului in ozon, prin intermediul descarcarilor electrice de inalta tensiune. Generatoarele SEDECAL Medical Ozone serie OM sunt facute conform standardelor internationale in terapia cu ozon, ce tind sa foloseasca, concentratii cat mai reduse de ozon. In consecinta, necesita masuratori precise de dozaj ale mixturii O3 / O2 emise conform porogramului de terapie. Se asigura un control precis al concentratiilor de ozon generat si al dozajului acestuia catre pacient.

   Setarea si masurarea se fac in timp real atunci cand se seteaza o valoare de concentratie, generatorul produce ozon si masoara concentratia realizata pana ce ajunge la valoarea selectata, urmand ca un catalizator sa neutralizeze (absoarba) ozonul in exces.

Read more...

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed