Danson

Sistem STRESSTEST cu covor XR450R (system cubestress HD+XR450R MIT)

stresstest-system-covor-xr450rPachetul pentru teste de stres de inalta performanta, inclusiv noua unitate HD +  wireless de achizitie ECG si software dedicat,  sunt capabile sa analizeze in timp real bataile inimii pentru un numar mare de parametri, inclusiv 12 derivatii ECG, ST si intervalul QT. Echipat cu HD +, ECG unitate de achizitie, usor si compact, este capabil de a achizitiona 12 derivatii ECG in timp real si il transmite la un PC. Cubestress, parte integranta a softwerului "cube" , poate fi folosit pe o singura statie de lucru PC, si pe o platforma bazata pe retea Windows.

Read more...

Bicicleta ergometrica XR-100 si modul pentru tensiune

bicicleta endometrica xr100 modul tensiuneCicloergomettrul XR100 oferă utilizatorului maximum de flexibilitate atât ca un ergometru de înaltă performantă pentru exercitarea ECG cat si ca un ergometru pentru uz independent pentru controlul batailor inimii.

Read more...

Sistem STRESSTEST LITE cu bicicleta XR 100 (system cubestress lite HD+ R100)

stresstest-system-lite-XR100Pachet pentru test de stres format din software dedicat stresstest Lite si noul HD + ECG unitate de achizitie, usor si compact, dotat cu tehnologie wireless pentru conectarea la PC.
Sistemul se bazează pe software-ul de inalta performanta capabil sa lucreze cu o  gama larga de ergometre  asigura gestionarea usoara a examenului de stres. 

Read more...

Bicicleta ergometrica XR50

bicicleta endometrica x50Ciclo-Ergometrul XR50 oferă utilizatorului flexibilitate maximă si un test de efort ergometric de înaltă performantă, putand fi folosit si  ca Ergometru independent ce controleaza ritmul cardiac.

Read more...

Covor rulant XR 450R

covor rulant xr450rBanda de alergat XR 450R este un dispozitiv medical destinat înaltei performante, fiabilitatii si sigurantei pentru pacient.
Este un covor rulant performant, ce asigura securitatea si comfortul pacientului, reducand drastic impactul asupra articulatiilor pacientului (glezna, genunchi, etc) ce efectueaza testul de efort.

Read more...

Bicicleta ergometrica XR-100

bicicleta endometrica xr100Cicloergometreul XR100 oferă utilizatorului maximum de flexibilitate atât ca un ergometru de înaltă performantă pentru exercitarea ECG si ca un ergometru pentru uz independent pentru training. Caracteristicile principale sunt:

Read more...

Covor rulant XR 600R

covor rulant xr600XR 600 R este o banda de alergare cu caracteristici tehnice avansate care garantează confortul si siguranta pacientului. Are pedale cu compresie treptată, capabile să se adapteze la pasul pacientului, reducând astfel drastic impact articular la glezne, genunchi si spate.

Read more...

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed