Danson

Electrocardiograf ECG 200+ - 12 canale

electocardiograf ecg 200Electrocardiograful  ECG 200/200S este un aparat destinat preluarii, prelucrarii si imprimarii semnalelor ECG. Imprimarea se poate face conform unor programe prestabilite  automat  sau manual  pe 3,6,12 canale, pe hatie termo de 210mm, rola sau pliata. Ecranul alfanumeric de 320 x 240 pixeli permite afisarea mesajelor de stare si de alarma  si a semnalelor ECG  pe 3 , 6  ,6+6 canale.  Tastatura permite tastarea comenzilor si introducerea datelor pacientilor.

Read more...

Sistem STRESSTEST (system cubestress HD+ MIT)

cubestress-wireless-stress-test-system.jpgPachetul pentru teste de stres de înaltă performantă, inclusiv noua achizitie wireless ECG unitate HD + si software dedicat, sunt capabile de analiza in timp real a batailor inimii pentru un număr mare de parametri, inclusiv 12 derivatii ECG, ST si intervalului QT.

Read more...

Electrocardiograf ECG 100+ 4 canale

electocardiograf ecg 100Este un aparat destinat preluarii, prelucrarii si imprimarii semnalelor ECG. Imprimarea se poate face conform unor programe prestabilite  automat  sau manual  pe 4 canale, pe hatie termo de 110mm, rola sau pliata. Ecranul alfanumeric de 320 x 240 pixeli permite afisarea mesajelor de stare si de alarma  si a semnalelor ECG  pe  6+6 canale.  Tastatura permite tastarea comenzilor si introducerea datelor pacientilor.

Read more...

STRESSTEST pentru PC-ECG cu bluetooth (package cubestress HD+)

cubestress-wireless-stress-test-system.jpgPachetul pentru teste de stres de înaltă performantă, inclusiv noua unitate HD +  wireless de achizitie ECG si software dedicat,  sunt capabile sa analizeze in timp real bataile  inimii  pentru un număr mare de parametri, inclusiv 12 derivatii ECG, ST si intervalul QT.

Read more...

Electrocardiograf Cardio M Plus, 12canale

electrocadiograf cardio mplus 12 canaleAparatul are un ecran LCD touch screen diag. 7” care afiseaza meniul de setare, mesaje de eroare sau frecventa cardiaca si  toate cele 12 trasee ecg, printer termic de inalta rezolutie 8 dots/mm, memoreaza intern 200 pacienti, conectica LAN, program pentru PC “ECG Plus spiro” (free download), soft de interpretare inclus .

Read more...

STRESSTEST pentru PC-ECG cu bluetooth (package cubestress HD+)

stresstest-pc-ecg-bluetoothPachetul pentru teste de stres de înaltă performantă, inclusiv noua unitate HD +  wireless de achizitie ECG si software dedicat,  sunt capabile sa analizeze in timp real bataile  inimii  pentru un număr mare de parametri, inclusiv 12 derivatii ECG, ST si intervalul QT.

Read more...

Electrocardiograf Cardio M 12 canale

electrocadiograf cardio mplus 12 canaleAparatul are un ecran mic LCD ce afiseaza meniul de setare , mesaje de eroare sau frecventa cardiaca, printer termic de inalta rezolutie 8 dots/mm, memoreaza intern ultimul pacient. Soft de interpretare inclus (free download)

Read more...

PC-ECG cu bluetooth (Touchecg package HD+)

touchcd-hd-tabletaPachetul Touchecg este un dispozitiv PC-ECG cu12 derivatii  pentru inregistrare ECG cu interpretare diagnosticului. Touchecg este optimizat pentru orice calculator cu Windows: tableta cu ecran tactil, desktop si laptop. Achizitionarea  semnalului se obtine prin conexiune Bluetooth cu noul sistem HD + de achizitie, precum si programul de interpretare Glasgow inclus. Rapoartele sunt tipărite la imprimantă conectată la sistem.

Read more...

Soft de arhivare si management ECG (Cubeecg)

ecg-cardioline-ar600-viewbtCubeecg este un software de management  pentru a arhiva pe un PC  examenele ECG și de gestionare a informațiile pacientilor si de examinare aferente.

Read more...

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed