Danson

Aparat de terapie cu unde de soc E-SWT R2 Opera Expert Oil Free

Aparat de terapie cu unde de soc E-SWT R2 opera expert oil freeRecenta introducere a terapiei cu unde de soc a schimbat in mod obiectiv obiectiv abordarea si oportunitatile terapeutice in diverse patologii ale sistemului musculo-scheletal.
Unda de soc este definita ca o unda sonora caracterizata printr-un varf de presiune inalta reglabil intr-un interval mic de frecventa.


Presiunea pozitiva creste in timp foarte scurt de la valoarea presiunii mediului inconjurator la valoarea de presiune maxima, urmata de o perioada de presiune negativa.

Terapia cu unde de soc a beneficiat de o difuzare rapida, acesta a evoluat si adaptat diferitelor indicatii terapeutice.
Astazi, E-SWT 2 reprezinta expresia eclectica a celor mai bune dispozitive medicale moderne pentru terapia cu unde de soc cu ajutorul elementelor electropneumatice „oil –free“

Intensitatea permite transmiterea energiei terapeutice spre straturile profunde ale organismului si provoaca raspunsurile biologice dorite: efect antalgic, afect antiinflamator, reactivarea metabolismului local, absorbtia calcificarilor localizate la nivelul articulatiilor mici, repararea si vindecarea tesuturilor si a vaselor de sange. Senzatia de durere este diminuata astfel incat hematoamele au o absorbtie mai buna provocata de distributia undelor de soc.

Comandat de un microprocesor, E-SWT 2 are o biblioteca mare de tratamente pentru patologiile curente. Alegerea manuala a tratamen-tului este completata prin stocarea a 50 tratamente cu caracter personal in curs de desfasurare.

Caracteristici specifice
- Software-ul Windows CE
- Afisaj color tocuh screen
- Comanda prin touch screen si encoder.
- Setare limba
- Biblioteca extinsa de regimuri standard
- Alegerea patologiei dorite este sugerata automat
- Extrem de usor de utilizat
- Livrat complet cu:
- Compresor adaptat
- Carucior mobil pe roti, cu compartiment pentru compresor
- Pedala de comanda
- Caracteristici tehnice:
- Presiune maxima 5 bar
- Programe presetate cu harti
- Memorii pacient
- Combinatii posibile cu toate modulele consolei
- Sonda cu 2 aplicatori focalizati 36 mm, adancime maxima: 55 mm, adancime focalizare terapeutica: 45 mm

Optional:
Sonda Aplicator Large Focus -  diam 36 mm.
Sonda Aplicator nefocusat -  diam 30 mm.

pdf-icon Brosura Healthcare produse Pagani


...
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Ești aici: Home Aparatura medicala pe tipuri de produse Altele Generator unda de soc Urogold 100 pentru disfunctii erectile