Danson

Doppler vascular bidirectional portabil Bidop ES-100V3

BIDOP ES-100V3 - DOPPLER VASCULAR BIDIRECTIONAL PORTABILAparatul este destinat pentru determinari vasculare cu sonde de 4,5,8 sau 10 Mhz si fetale cu sonda de 2 MHz. Are ecran cu cristale lichide care afiseaza directia si forma undei precum si miscarea.Memoreaza 30 de forme de unda si se poate cupla la PC prin USB.

Read More

Doppler vascular Minidop ES-100VX

MINIDOP ES-100VX - DOPPLER VASCULAREste un Doppler vascular si fetal portabil de mare precizie. Lucreaza cu sonde: 2, 4, 5, 8 si 10 MHz. Alimentare cu baterii.
Este o varianta economica ,fara ecran LCD , dar cu un difuzor pentruredarea sonora a semnalului detectat.

Read More

Doppler vascular periferic complet Smartdop XT6

smartdop xt6Este un aparat automat dedicat studierii sistemului vascular precum si a parametrilor ABI si TBI simultan in 6 zone ale membrelor superioare si inferioare. Operare simpla - se pot selecta pana la 6 zone de masurare a presiunii sangelui folosind metoda oscilometrica si fotopletismografica pentru calularea indicilor ABI, TBI precum si studierea circulatiei arteriale. Cu ajutorul sondei duble PPG se pot face studii de reflux venos.

Read More

Doppler vascular periferic si transcranial DVM 4500

doppler bidirectional dvm4500Aparatul este destinat pentru determinari vasculare periferice prin metode non-invazive, pentru studiul compresiei venoase. Masoara viteze de curgere in regim ”peak”, mediu și ”end-diastolic”, pentru evaluari pre si post-operatorii ale pacientilor.

Read More

Doppler vascular Smartdop 45

SMARTDOP 45 - DOPPLER VASCULAREste un Doppler bidirectional cu printer si conectare USB la PC , ecran mare LCD , auto-control si memorare 30 masuratori. Monitorizeaza circulatia periferica, bataile inimii, presiunea sistolica velocitatea, compresia venelor.

Read More

Soft Doppler Vascular V- LINK ver. 3.1

Soft Doppler Vascular V- LINK ver. 3.1Este un program de conectare la PC compatibil pentru gama de aparate Doppler. Ruleaza pe Windows XP, Vista7. Ofera forma undelor in timp real si stocare rapida in PC.

Read More

Transiluminator vascular

vein eye hospital cartTransiluminator vascular este o solutie ce ofera imagini superioare ale venei, chiar si cu cei mai dificili pacienti.

Aparatul ofera video in timp real a venelor sub-dermale necesara pentru plasarea cateterului.

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed