Danson

Audiometru automat MA 30

MA 30-Audiometru  automatAudiometrul MA 30 este un audiometru de screening manual (traditional) si automat. Audiometru automat conform Testelor Hughson Westlake. Test screening de 30 dB în mai puþin de 2 minute.

Read More

Audiometru de teren ST-20

ST-20 AUDIOMETRU de terenEste un aparat compact si usor de folosit, controlat prin microprocesor, ideal pentru testarea rapida a auzului. Se poate livra cu conductie aeriana si osoasa.

Read More

ECG - SPIROMETRU CARDIO-SPM 300

CARDIO-SPM 300 ECG  - SPIROMETRUCARDIO-SPM 300 este o combina ECG- SPIROMETRU
folosita pentru testari cardio-respiratorii cu numeroase aplicatii in spitale sau pe teren. Rezultatele masurate pentru ECG (3-6-12 canale) si pentru Spirometrie(FVC,SVC,MVV)

Read More

ELECTROCARDIOGRAF “AR 1200 VIEWbt” 6canale

electrocardiograf-ar1200view BTEste un aparat destinat preluarii, prelucrarii si imprimarii semnalelor ECG. Imprimarea se poate face conform unor programe prestabilite automat 3, 6x1,6x2,Full page(3x4+R) sau manual 3,6,12 canale.

Read More

Seringa de 3 L pentru calibrare spirometru

SERINGA  de 3 L pentru calibrare SPIROMETRUPermite calibrarea oricarui Spirometru cu un volum de aer de 3 l care este aspirat si apoi impins cu pistonul  in traductorul aparatului.

Read More

Visiolite – tester al vederiiVISIOLITE-TESTER-al-vederiiVISIOLITE este un aparat de testare a vederii, cu microprocesor. Lentilele se schimba automat pentru modul aproape, departe sau intermediar. Se livreaza in 4 variante , avand functiuni asemanatoare dar diferite ca performanta.

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed