Danson

Osteodensiometru cu ultrasunete - SONOST 3000V

osteodensiometru sonost 3000vUn aparat de înaltă tehnologie bazat pe măsurarea atenuării ultrasunetelor (BUA) şi a vitezei sunetului (SOS).
Parametrii masurati:T-score,Z-score,BQI,BUA,SOS.
Se poate folosi si la copii.
Datele masurate sunt memorate si se pot transmite la un sistem PACS prin DICOM.

Read More

Osteodensitometru cu raze X DEXXUM T

DEXXUM-T---OSTEODENSITOMETRU-cu-raze-XEste un sistem economic si rapid de scanare cu raze X pentru tot corpul. Scanarea dureaza mai putin de 3 minute, cu autocalibrare, autopozitionare si scanare singulara.

Read More

Osteodensitometru cu raze X EXA 3000

EXA-3000---OSTEODENSITOMETRU---cu-raze--XScanarea se face pe antebrat si calcaneu
Timpul de scanare este de 5 sec.
Doza de raze X pt pacient : 15 mR
Detector raze X : CCD detector
Acuratete: 1%

Read More

Osteodensitometru cu ultrasunete SONOST 2000

SONOST-2000---OSTEODENSITOMETRU-cu-ultrasuneteUn aparat de înaltă tehnologie bazat pe măsurarea atenuării ultrasunetelor (BUA) şi a vitezei sunetului ( SOS ) .
Este un sistem mobil, automat, rapid , ce oferă o imagine de înaltă rezoluţie şi o mare precizie şi reproductibilitate a parametrilor măsuraţi.

Read More

Osteodensitometru cu ultrasunete SONOST 3000

SONOST-3000---OSTEODENSITOMETRU--cu-ultrasuneteUn aparat de înaltă tehnologie bazat pe măsurarea atenuării ultrasunetelor (BUA) şi a vitezei sunetului (SOS), date ce le foloseste in calculul indexului calitatii osului(BQI) calcaneu.Este un sistem mobil, automat, rapid , ce oferă o imagine de înaltă rezoluţie şi o mare precizie şi reproductibilitate a parametrilor măsuraţi. Metoda de scanare : Rectilinie , folosind traductori ultrasonici.

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed