Danson

Aspirator de fum “DS-2000E”


aspirator-de-fum-ds-2000eEste un aparat mobil ,cu o pompa de absorbtie silentioasa pentru fumul care se degaja in timpul operatiilor cu LASER

Read More

Cabina completa fototerapie “N – LINE – pro”, 40 TUBURI, 311nm (UVB)

cabina-fototerapie-nlineproSistem de fototerapie pentru toata suprafata corpului, camera de iradiere de forma ovala, 40 de tuburi UV de joasa presiune,4 senzori de UV, control digital, limitator de doza de energie emisa. Prevazuta cu fereastra de vizualizare si cu sistem de racire continua pentru a oferi un grad ridicat de confort pacientului.

Read More

Cabina fototerapie “N – LINE “, 28 TUBURI, 311nm(UVB)

cabina-fototerapie-nlineSistem de fototerapie pentru toata suprafata corpului, camera de iradiere de forma ovala, 28 de tuburi UV de joasa presiune,4 senzori de UV, control digital, limitator de doza de energie emisa. Prevazuta cu sistem de racire continua pentru a oferi un grad ridicat de confort pacientului.

Read More

Capilaroscoape

fd1CAPILAROSCOP PORTABIL DIGITAL FEDMED 100MRead More

Electrochirurgie digitala WAVETRONIC 5000

Electrochirurgie digitala WAVETRONIC 5000Radiofrecventa 4.0 Mhz cu microprocesor cu coagulare bipolar micro si macro, si putere maxima de 100 W.
• Calitate excelentă biopsie histologice;
• Calitate excelentă de incizia cu sângerare minimă;
• Vindecarea rapidă cu rezultate foarte bune;
• rezultate superioare în comparaţie cu bisturiele electrice de joasă frecventă care ard şi distrug tesuturile.

Read More

Fototerapie membre “N – LINE- t -UVA”

fototerapie-membre-nline-t-uvaSistem de fototerapie pentru o parte din suprafata corpului, pentru membrele inferioare are 2 panouri radiante si pentru cele superiopare ,doua tuneluri de iradiere, generatoare UV de joasa presiune, control digital, dozimetru, meniu facil de operare.

Read More

Lampa Fototerapie Wood-Light

lampa-fototerapie-woodlight-mareDispozitiv folosit cu succes in diagnosticul prin fluorescenta in dermatologie.Lungimea de unda este de 365nm. Face usor de observat afectiunile pielii cum ar fi keratoza actinica , BCC. Alimentare la 220V 50Hz,putere 16VA, dimensiuni 4,7x4,2x35,5cm, greutate 250g aparatul, 445g alimentatorul.

Read More

Laser fractional economic Multixel DS-40 UB

laser-fractional-economic-multixel-ds40ubDOMENII
Dermatologie, chirurgie plastica, Chirurgie, Urologie, Obstetrica si Ginecologie

SIMPTOME

Acnee, Pori, cicatrice, riduri, de strângere a pielii, albire, intinerire,  Alunite, neg, incizie

Read More

Panou fototerapie “N – LINE- t Module” - UVA

panou-fototerapie-nline-moduleSistem de fototerapie pentru o parte din suprafata corpului, pentru membrele inferioare pentru cele superiopare ,sau diferite parti din suprafata corpului, tuburile de joasa presiune, generatoare de UV, 311nm, au o putere de 9W fiecare si control cu timer digital, meniu facil de operare.

Read More

Panou fototerapie “OCTA DERM”, 8 TUBURI, (311nm (UVB)

panou-fototerapie-octadermeSistem de fototerapie pentru o parte din suprafata corpului, panou de iradiere usor de pozitionat, 8 de tuburi UV de joasa presiune, control digital, limitator de doza de energie emisa. Pretabil in spatii mici de lucru.Putera absorbita 1550VA, la 220V/50Hz, dimensiuni 69x69x195cm, greutate 35,5kg.

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed