Danson

HARRTS IOT Unit pentru implant de par robotizat controlat prin voce

harrts iot unit transplant par micAvand toate beneficiile unitatii HARRTS Mini puse pe un scaun de transplant controlat prin voce, alimentat de inteligenta artificiala, sistemull ii ofera chirurgului comoditate si comfort in realizarea procedurii.

Read More

HARRTS Major Unit complet pentru implant de par robotizat

harrts major unit transplant parHARRTS (human assisted rapid robotic hair transplant system) cupleaza notarea grafelor si extractia intr-un singur pas si reduce astfel timpul de recoltarea grefelor la jumatate.

Read More

HARRTS Micro Unit portabil pentru implant de par robotizat

harrts micro unit implant parVersiunea portabila realizat special pentru chirurgii ce calatoresc des intre spitale si clinici pentru realizarea transplantului de par. Sistemul este dotat cu un extractor automat, implantoare de tip piston Novel, interfata touchscreen pe sistem Android, baza de date si optional interfata om-masina si sistem de vorbit cu calculatorul.

Read More

HARRTS Mini Unit pentru implant de par robotizat

harrts mini unit implant parAlegerea economica pentru a schimba pe HARRTS. Unitatea Mini este “inima” sistemului ce are doua seturi de extractoare automate, implantoare de tip piston Novel, interfata touchscreen pe sistem Android, baza de date si optional interfata om-masina si sistem de vorbit cu calculatorul.

Read More

HARRTS Pen | Ultima tehnologie de Implantare directa a parului (D H I)

harrts peni-Brain, introduce stiloul revolutionar HARRTS Pen, pentru a simplifica si a spori implantarea parului.

Caracteristici esentiale ale stiloului HARRTS:

Read More

HARRTS Precision FUE

harrts precision fueCu acest sistem se poate opera cu acuratete si precizie chiar daca doctorul este nou in domeniul transplantului de par.
Indepliniti cea mai buna precizie si acuratete in extractia FUE si implantul cu extractorul Novel si piesele de implant.

Read More

Aspirator de fum “DS-2000E”


aspirator-de-fum-ds-2000eEste un aparat mobil ,cu o pompa de absorbtie silentioasa pentru fumul care se degaja in timpul operatiilor cu LASER

Read More

Aspirator Polivac B4/SLT 30-1VE EXP (2 vase 4L) cod A 78 VE/2-4

ASPIRATOR-POLIVAC-B4-SLT-30-1VE-EXP-2-vase-4L---cod-A-78--VE-2-4Aspirator mobil de aspiratie rapida pentru sali de operatie.Poate fi folosit in prezenta substantelor inflamabile.Pompa cu piston fara ungere si membrana cu putere 1/2 CP. Vacuum reglabil de la 0 la maxim 680/700mm/Hg (0,90 Bar/0,90 Atm) si 70L/min. pornire de pe panoul central si pedala .Sistem de comutare rapida intre vasele de aspiratie. Carcasa metalica, roti antistatice cu frane pe doua din ele.

Read More

Masa chirugicala cod-2074

MASA CHIRURGICALA .Cod 2074Este o masa de operatii electrica pentru chirurgie, urologie, ORL, proctologie Inaltime reglabila intre 740mm si 1040mm, latimea utila a mesei 480mm, lungimea utila a mesei (complet desfasurata la orizontala) 1980mm, trendelenburg intre -22o si + 22o

Read More

Q-switched Nd:YAG laser and Long pulsed Q-10 Premium

laser-q10-indepartarea-tatuajelor-color.jpgQ10 Premium ofera efect doua lungimi de unda aditionale si furnizeaza o gama larga de optiuni in indepartarea tatuajelor si alte proceduri estetice. 1064 nm este pentru cerneala inchisa la culoare, 532 nm tinteste rosu, portocaliu si maro, 585 nm pentru albastru si 650 nm pentru verde.

Read More

SOM 62 –versiunea manuala, pentru chirurgie plastica.

SOM 22  Stereomicroscop ORL examinareSOM 32 este un microscop de examinare cu prindere in tavan. Este echipat cu o sursa de lumina rece coaxiala (15V/150W) cu lampa halogen, ce lucreaza cu un sistem dublu fascicul, care permite continuarea lucrului fara dificultate daca apar umbre datorate instrumentelor.

Read More

Transiluminator vascular

vein eye hospital cartTransiluminator vascular este o solutie ce ofera imagini superioare ale venei, chiar si cu cei mai dificili pacienti.

Aparatul ofera video in timp real a venelor sub-dermale necesara pentru plasarea cateterului.

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed