Danson

Bicicleta ergometrica XR-100 si modul pentru tensiune

bicicleta endometrica xr100 modul tensiuneCicloergomettrul XR100 oferă utilizatorului maximum de flexibilitate atât ca un ergometru de înaltă performantă pentru exercitarea ECG cat si ca un ergometru pentru uz independent pentru controlul batailor inimii.

Read More

Covor rulant XR 450R

covor rulant xr450rBanda de alergat XR 450R este un dispozitiv medical destinat înaltei performante, fiabilitatii si sigurantei pentru pacient.
Este un covor rulant performant, ce asigura securitatea si comfortul pacientului, reducand drastic impactul asupra articulatiilor pacientului (glezna, genunchi, etc) ce efectueaza testul de efort.

Read More

Covor rulant XR 600R

covor rulant xr600XR 600 R este o banda de alergare cu caracteristici tehnice avansate care garantează confortul si siguranta pacientului. Are pedale cu compresie treptată, capabile să se adapteze la pasul pacientului, reducând astfel drastic impact articular la glezne, genunchi si spate.

Read More

Defibrilator BIFAZIC cu monitor si SpO2


Defibrilator BIFAZIC cu monitor  si SpO2Design ergonomic.
Monitor LCD de 5,5 inch.
Trepte de energie: 2-270 Joule.
Timp max de incarcare pana la 270 Joule: 10 sec.
ECG 12 derivatii pe 1 -2 canale, inregistrare pe hartie termica de 50 mm x 30 mm.

Read More

Defibrilator portabil – direct, fara monitor.


DEFIBRILATOR  PORTABIL direct  fara monitorDefibrilator portabil ergonomic pentru spital, ambulatoriu, activitati sportive. Poseda 11 nivele, pana la 360J, avertizare acustica, vizuala si luminoasa. Este dotat cu inchidere de siguranta si protectie la umiditate si apa. 

Read More

Ecograf 4D Live - Doppler Color HS70A

ecograf-samsung-medison-hs70aSamsung Medison a lansat un nou ecograf HS70A, conceput pentru scopuri multiple in spitale si clinici private in domeni medicale variate. Claritatea buna a imaginii si fluxul de lucru intuitiv sunt foarte potrivite pentru furnizorii de servici medicale in radiologie, medicina interna, vasculara si altele, cu un numar mare de pacienti ce necesita zilnic flux continuu de diagnosticare.

Read More

Ecograf doppler Color Accuvix HS50

ecograf accuvix hs50Ecograful    HS50   reprezintã o versiune noua  a ecografului  ACCUVIX H60, avand 3(4) conectori pentru sonde,cu  softuri performante pentru analiza morfofetala si diagnostic. 

H60  este  ultima lansare pe piata a Companiei SAMSUNG MEDISON  in gama Ecografelor Doppler color 3D/4D  ,avand ecran plat de 23”, touch screen de 10,4” pentru comenzi rapide, 4 porturi pentru sonde si se evidentiaza prin urmatoarele:rezolutie crescuta ; operare foarte rapida in 3D Rendering; imagini   performante in Doppler Color si PW; se recomanda  sonde de 192 elementi  performante pentru examinarea de trim.I si cord fetal.

H50 oferă  tehnologie de ultimă oră pentru procedurile de diagnostic rapid și precis.

Read More

Ecograf Doppler color HS60

ecograf hs60Samsung Medison a lansat un nou ecograf HS60, conceput pentru scopuri multiple in spitale si clinici private in domeni medicale variate. Claritatea buna a imaginii si fluxul de lucru intuitiv sunt foarte potrivite pentru furnizorii de servici medicale in radiologie, medicina interna, vasculara si altele, cu un numar mare de pacienti ce necesita zilnic flux continuu de diagnosticare.

Read More

Electrocardiograf Cardio M 12 canale

electrocadiograf cardio mplus 12 canaleAparatul are un ecran mic LCD ce afiseaza meniul de setare , mesaje de eroare sau frecventa cardiaca, printer termic de inalta rezolutie 8 dots/mm, memoreaza intern ultimul pacient. Soft de interpretare inclus (free download)

Read More

Electrocardiograf ECG 100+ 4 canale

electocardiograf ecg 100Este un aparat destinat preluarii, prelucrarii si imprimarii semnalelor ECG. Imprimarea se poate face conform unor programe prestabilite  automat  sau manual  pe 4 canale, pe hatie termo de 110mm, rola sau pliata. Ecranul alfanumeric de 320 x 240 pixeli permite afisarea mesajelor de stare si de alarma  si a semnalelor ECG  pe  6+6 canale.  Tastatura permite tastarea comenzilor si introducerea datelor pacientilor.

Read More

Electrocardiograf ECG 200+ - 12 canale

electocardiograf ecg 200Electrocardiograful  ECG 200/200S este un aparat destinat preluarii, prelucrarii si imprimarii semnalelor ECG. Imprimarea se poate face conform unor programe prestabilite  automat  sau manual  pe 3,6,12 canale, pe hatie termo de 210mm, rola sau pliata. Ecranul alfanumeric de 320 x 240 pixeli permite afisarea mesajelor de stare si de alarma  si a semnalelor ECG  pe 3 , 6  ,6+6 canale.  Tastatura permite tastarea comenzilor si introducerea datelor pacientilor.

Read More

Holter de tensiune “Walk 200b”

holter de tensiune walk 200bSistem Holter pentru tensiune pe 24 ore. Ergonomic, cu baterii .Pentru descarcarea inregistrarii se conecteaza prin cablu la PC.

Read More

Holter digital de ECG “WALK400h” transfer “Bluetooth”

holter de tensiune walk 400hUnitate la purtator pentru inregistrarea si memorarea EKG prin 3 – 12 canale pe o perioada de pana la 7 zile. Echipat cu un ecran color si un singur buton de comanda. Poate fi conectat simultan la pacient si PC pentru monitorizare. Aparatul emite atentionari vocale inainte si intimpul achizitiei de date . Recunoaste pozitia pacientului in picioare, asezat pe scaun sau lungit in pat.

Read More

Holter ECG pe 3 canale

holter-ecg-cardioline-1-3-canaleCompus din :
CLICK HOLTER
Unitate la purtator  pentru inregistrarea  si  memorarea  EKG prin 3 canale pe o perioada de pana la 24-48 ore. Poate fi conectat simultan la pacient si PC pentru monitorizare..Detecteaza pacemaker-ul si-l inregistreaza pe canal dedicat. Pentru analiza semnalelor ECG, care sunt de inalta rezolutie, necesita  softul CUBE HOLTER,instalat in PC.

Read More

PC-ECG cu bluetooth (Touchecg package HD+)

touchcd-hd-tabletaPachetul Touchecg este un dispozitiv PC-ECG cu12 derivatii  pentru inregistrare ECG cu interpretare diagnosticului. Touchecg este optimizat pentru orice calculator cu Windows: tableta cu ecran tactil, desktop si laptop. Achizitionarea  semnalului se obtine prin conexiune Bluetooth cu noul sistem HD + de achizitie, precum si programul de interpretare Glasgow inclus. Rapoartele sunt tipărite la imprimantă conectată la sistem.

Read More

Sistem STRESSTEST LITE cu bicicleta XR 100 (system cubestress lite HD+ R100)

stresstest-system-lite-XR100Pachet pentru test de stres format din software dedicat stresstest Lite si noul HD + ECG unitate de achizitie, usor si compact, dotat cu tehnologie wireless pentru conectarea la PC.
Sistemul se bazează pe software-ul de inalta performanta capabil sa lucreze cu o  gama larga de ergometre  asigura gestionarea usoara a examenului de stres. 

Read More

Sistem STRESSTEST (system cubestress HD+ MIT)

cubestress-wireless-stress-test-system.jpgPachetul pentru teste de stres de înaltă performantă, inclusiv noua achizitie wireless ECG unitate HD + si software dedicat, sunt capabile de analiza in timp real a batailor inimii pentru un număr mare de parametri, inclusiv 12 derivatii ECG, ST si intervalului QT.

Read More

Sistem STRESSTEST cu covor XR450R (system cubestress HD+XR450R MIT)

stresstest-system-covor-xr450rPachetul pentru teste de stres de inalta performanta, inclusiv noua unitate HD +  wireless de achizitie ECG si software dedicat,  sunt capabile sa analizeze in timp real bataile inimii pentru un numar mare de parametri, inclusiv 12 derivatii ECG, ST si intervalul QT. Echipat cu HD +, ECG unitate de achizitie, usor si compact, este capabil de a achizitiona 12 derivatii ECG in timp real si il transmite la un PC. Cubestress, parte integranta a softwerului "cube" , poate fi folosit pe o singura statie de lucru PC, si pe o platforma bazata pe retea Windows.

Read More

Soft de arhivare si management ECG (Cubeecg)

ecg-cardioline-ar600-viewbtCubeecg este un software de management  pentru a arhiva pe un PC  examenele ECG și de gestionare a informațiile pacientilor si de examinare aferente.

Read More

STRESSTEST pentru PC-ECG cu bluetooth (package cubestress HD+)

stresstest-pc-ecg-bluetoothPachetul pentru teste de stres de înaltă performantă, inclusiv noua unitate HD +  wireless de achizitie ECG si software dedicat,  sunt capabile sa analizeze in timp real bataile  inimii  pentru un număr mare de parametri, inclusiv 12 derivatii ECG, ST si intervalul QT.

Read More

STRESSTEST pentru PC-ECG cu bluetooth (package cubestress HD+)

cubestress-wireless-stress-test-system.jpgPachetul pentru teste de stres de înaltă performantă, inclusiv noua unitate HD +  wireless de achizitie ECG si software dedicat,  sunt capabile sa analizeze in timp real bataile  inimii  pentru un număr mare de parametri, inclusiv 12 derivatii ECG, ST si intervalul QT.

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed