Danson

Timpanometru portabil cu test reflex, pentru screening

TIMPANOMETRU--PORTABIL-CU--TEST--REFLEX-PENTRU-SCREENINGFoarte manevrabil, usor de folosit, face timpanometrie si test de reflex ipsilateral in mod automat. Frecventa de lucru 226Hz, optional 1kHz, iar la reflexul ipsilateral frecventele sunt 500Hz, 1kHz, 2kHz, 4kHz..

Read More

Audiometru MA-42


AUDIOMETRU--MA-42Audiometru de diagnostic, pe doua canale, cu conductie aeriana, osoasa, teste " in camp deschis"(optional) si audiometrie vocala. ton simplu, ton pulsat, ton modulat, sunet mascare.

Read More

Cabina FONO– IAC Mini 250

CABINA--FONO--IAC-Mini-250Cabina pentru audiometrie echipata cu sistem silentios de ventilatie, lumina si priza este folosita in scoli si spitale dar si in medicina muncii. MINI 250 ofera o atenuare a sunetului foarte buna si necesita un spatiu mic. Unitatea este complet asamblata si se poate misca pe rotile incorporate. Usa este sigilata magnetic si aerisirea este foarte silentioasa.

Read More

Audiometru diagnostic urechea medie MI 44

Diagnostic-urechea-medie-MI-44MI 44 este un aparat foarte performant avand control automat privind domeniul de presiune si viteza pompei. Aparatul permite efectuarea timpanogramei ,Ipsi si contralateral reflex test cu 4 frecvente(cu ton si zgomot),reflex decay test si Eustachian tube test pentru screening si diagnostic, toate testele fiind efectuate automat cu scurtarea timpului de testare la cateva secunde.

Read More

Analizor ureche medie MI34

Analizor-urechea-medie-MI34MI 34 permite efectuarea timpanogramei,Ipsi si contralateral reflex test cu 4 frecvente,reflex decay test si Eustachian tube test pentru screening si diagnostic, toate testele fiind efectuate automat cu scurtarea timpului de testare la cateva secunde.

Read More

Audiometru-Impedantmetru MI26

Audiometru-Impedantmetru-MI26MI 26 ofera timpanometrie rapida si ipsilateral reflex test, plus audiometrie conductie aeriana cu 8 frecvente de test:250 Hz-8 Khz..
MI 26 C furnizeaza in plus masuratori de reflex contralateral. Rezultatele sunt afisate pe un ecran LCD si pot fi tiparite cu printerul termic inclus.

Read More

Impedantmetru MI 24 si MI24C touchscreen

timpanometru mi24 touchscreenEfectueaza timpanograma in timp f. scurt (3-5 sec), pot fi investigati adulti si copii, ecran touchscreen color de 10,4inch, frecventa de lucru 226Hz, optional soft ptr 1000Hz, test reflex acustic ipsi cu 4 frecvente ( 0,5 ; 1; 2 si 4kHz) si optional  contralateral (MI24C), printer incorporat, greutate 3,2kg, dimensiuni 30x34,5x14,8cm. Conectivitate LAN, USB, imprimanta.

Read More

Audiometru de teren ST-20

ST-20 AUDIOMETRU de terenEste un aparat compact si usor de folosit, controlat prin microprocesor, ideal pentru testarea rapida a auzului. Se poate livra cu conductie aeriana si osoasa.

Read More

Audiometru automat MA 30

MA 30-Audiometru  automatAudiometrul MA 30 este un audiometru de screening manual (traditional) si automat. Audiometru automat conform Testelor Hughson Westlake. Test screening de 30 dB în mai puþin de 2 minute.

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed