Danson

Aparat anestezie mobil BAHNER III

APARAT ANESTEZIE  mobil BAHNER IIIBAHNER III este un sistem de anestezie (O2, N2O) mobil.Se conecteaza la o statie centrala de gaze medicale si poate fi folosit stationar in sali de operatie sau UPU si chiar in ambulante. Este posibila operarea cu flux scazut.
Sistemul cuprinde:
- Sistemul de baza
- Modulul de pacient
- volumetru mecanic Drager.
- vaporizator tip "Vapor 2000" la alegere Halotan, Isofluran, sau Sevofluran, cu sistem de conectare Selectatec si cu unul din sistemele de umplere "quick fill", sau "Drager fill"
- cabluri 3m de alimentare cu O2 si N2O.

Read More

Aparat de anestezie “PASITHEC” HEYER

APARAT-DE-ANESTEZIE-PASITHEC-HEYERSistemul de anestezie PASITHEC este controlat de microprocesor si este destinat ventilarii adultilor si copiilor. Servoventilatorul este pilotat cu oxygen.
- VT intre 20 si 1500 ml.
- modul ventilatie termostatat 33 - 40°C.
- frecventa ventilatie 2 – 100resp/min.
- presiune maxima realizata 80cmH2O.
- PEEP intre 3 – 30cmH2O.
- raport I/E normal de la 1/1 pana la 1/8 si invers de la 4/1 pana la 1,5/1.
- moduri de ventilatie,IPPV, PCV, PS, SIMV si manual 

Read More

Aparat de ventilatie artificiala PORT- HEYER

Aparat de ventilatie artificiala VENTIS  PORT-  HEYERUn ventilator volumetric, pretabil la protezarile respiratorii de scurta durata, pentru adulti si copii. Este portabil fiind ideal pentru ambulante si chiar in UPU.Nu necesita alta sursa de alimentare in afara de butelia de oxygen, ce o are in dotare, care prin presiunea gazului piloteaza ventilatorul.

Read More

Aparat de ventilatie artificiala TRANS HEYER

Aparat de ventilatie artificiala VENTIS  TRANS   HEYERUn ventilator volumetric, pretabil la protezarile respiratorii de scurta durata, pentru adulti si copii. Este portabil fiind ideal pentru ambulante si chiar in UPU.Nu necesita alta sursa de alimentare in afara de butelia de oxygen, ce o are in dotare, care prin presiunea gazului piloteaza ventilatorul.

Read More

Aparat de ventilatie MID – HEYER

Aparat de ventilatie VENTIS  MID  HEYERVentilator pentru adulti si copii, cu control in volum(VCV) sau presiune(PCV), moduri de ventilare A/C, SIGH, SIMV (SIMV+PSV),SPONT+PSV,volum Tidal 0 – 1500ml/min,frecventa resp. 4 – 100r/min, presiunea de lucru cuprinsa intre 5 -60 cmH2O(min 0, max 80 cmH2O),PEEP 0 – 40cmH2O, ecran de 10,4", pilotare pneumatica, functionare asistata de microprocessor.

Read More

Aparat ventilatie HEYER iTernIS, BASE

Aparat ventilatie HEYER  iTernIS BASEUltima generatie de ventilatoare controlate de microprocesor, care au incluse facilitati ce permit satisfacerea celor mai sofisticate cerinte in ceeace priveste ventilatia mecanica adultilor, copiilor si nou-nascutilor.
Include urmatoarele accesorii:
- display cu diagonala de 12"
- stand pe role pivotante cu blocaj.
- suport circuit pacient

Read More

Concentrator de oxigen “KROEBER O2”

CONCENTRATOR DE OXIGEN  KROEBER O2Acest model de CONCENTRATOR DE OXIGEN are un design modern , foarte silentios si usor de folosit.Concentratia de oxigen este masurata continuu, iar debitul este reglabil in mai multe trepte astfel:
0-2 l/min cu treapta de 0,1 l
2-4 l/min cu tyreapta de 0,2 l
4-6 l/min cu treapta de 0,5 l.

Read More

Monitor de pacient “VIZOR 10”

MONITOR-DE-PACIENT--VIZOR-10Monitor cu ecran de 10,4 inch, destinat salilor de operatie in special (detectie de 5 agenti anestezici) si sectiilor de ATI. Baterie interna autonomie 1 ora.Protectie la defibrilare si electrobisturie. 6 grafice 2 x ecg, SpO2, resp, IBP1, IBP2. Afisari alfanumerice HR, puls, resp., temp x 2, SpO2, Et&Ei(CO2, O2, N2O, 5AA), AWRR, NIBP (S,D,M), IBP (S,D,M).

Read More

Monitor pacient Compact 7

monitor-pacient-compact7-Monitorizeaza  si masoara: puls, ECG , NIBP, SpO2, 2xIBP, 2xTemp, EtCO2, Respiratie.
-Afiseaza 5 forme de unda  pentru: ECG, Spo2, 2xIBP, Respiratie.
-Monitor color 10,4’’.
- Printer incorporat.

Read More

Monitor portabil pacient Compact 3

monitor pacient compact3Monitor portabil cu inregistrator destinat atât pentru Sala de Operaţii, Camera de Urgenţă, ATI cât şi pentru monitorizare pe ambulanţă, fiind dotat cu un acumulator de mare capacitate ce îi oferă o lungă perioadă de autonomie (3h).


Read More

Monitor portabil pacient Compact 5

monitor pacient compact5Monitor portabil cu inregistrator destinat atât pentru Sala de Operaţii, Camera de Urgenţă, ATI cât şi pentru monitorizare pe ambulanţă, fiind dotat cu un acumulator de mare capacitate ce îi oferă o lungă perioadă de autonomie (3h).

Read More

Monitor portabil pacient Compact 9

monitor pacient compact9-Monitorizează  si masoara: puls, ECG , NIBP, SpO2, 2xIBP, 2xTemp, EtCO2, Respiratie.
-Afiseaza 7 forme de unda  pentru: ECG, Spo2, 2xIBP, Respiratie.
-Monitor color 12.1”.
- Printer incorporat.

Read More

Monitor status cerebral ”CSM”

MONITOR-STATUS-CEREBRAL-CSMMonitorul de status cerebral (CSM) a stabilit un nou standard pentru EEG spontan de monitorizare a nivelului de conştienţă (LOC) sau nivelulului (profunzimii) anesteziei, în timpul procedurilor de anestezie.

Read More

Pulsoximetru portabil PALMCARE

PALMCARE--PULSOXIMETRU-PORTABILEste un aparat portabil , pentru adulti, copii si nounascuti cu ecran LCD cu trend pentru 12 ore.
Masoara si afiseaza SpO2, rata si amplitudinea pulsului.
Alimentare mixta,retea si acumulatori reincarcabili

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed