Danson

Ansa de polipectomie resterilizabila (ALTHON)

ansa-polipectomie-resterilizabilaForma ovala, se preteaza la canal de lucru cu diametrul de 2,8mm, lungimi diverse (gastro, colono).

Se livreaza la set de doua anse si un maner.

Read more...

Procesator imagine VME-2800

procesator-imagine-vme-2800Procesarea de inalta performanta a imaginii permite o observare minutioasa a morfologiei mucoasei si a vascularizatiei in zona vizualizata, crescand mult eficienta diagnosticarii clinice a bolii.

Read more...

Video Gastroscop VME-98S

videocolonoscop-vme-1650sGastroscopul are un sistem optic de inalta performanta, obtinand imaginea printr-un CCD cu 440 000pixeli. Imaginea circulara si facilitatea de PIP (imagine in imagine) fac observarea mai exacta si mai facila a tutror detaliilor.

Gastroscopul este complet imersibil, pentru a permite spalarea si dezinfectia, operatorul putand testa etanseitatea cu ajutorul testerului de etanseitate, ce se livraza cu aparatul.

Read more...

Troler pentru tot sistemul de videoendoscopie

troler-sistem-videoendoscopieDimensiuni: 60cm * 75cm * 185cm, greutate complet echipat 80 kg

Read more...

Video Colonoscop VME-1650S

videocolonoscop-vme-1650sColonoscopul are un sistem optic de inalta performanta, obtinand imaginea printr-un CCD cu 440 000 pixeli. Imaginea circulara si facilitatea de PIP (imagine in imagine) fac observarea mai exacta  si mai facila a tutror detaliilor.

Colonoscopul este complet imersabil, pentru a permite spalarea si dezinfectia, operatorul putand testa etanseitatea cu ajutorul testerului de etanseitate, ce se livraza cu aparatul.

Read more...

Pensa biopsie standard dispozabila

pensa-biopsie-standard-dispozabilaCu ac, lungime 1800mm grosime 2,3mm.

Read more...

Ansa polipectomie dispozabila

ansa-polipectomie-dispozabilaForma ovala, lungime 1800mm si 2300mm, grosime 2,3mm, diverse sectiuni de la 15mm2  la 40mm2.

Read more...

Sursa de lumina, bec cu xenon, XLS150-1

bec-xenon-xls-150Dotata cu lampa cu xenon de 150W, cu alta lampa cu halogen, de rezerva, pentru a fi folosita daca se intrerupe cea cu xenon, asigura insuflarea cu aer si apa pentru endoscop.

Read more...

Pensa biopsie resterilizabila

pensa-biopsie-resterilizabila- Fara ac, lungime 1650mm, grosime 2,8mm, cupe rotunde
- Fara ac, lungime 1650mm, grosime 2,8mm, cupe ovale
- Cu ac, lungime 1650mm, grosime 2,8mm, cupe ovale

Read more...

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed