Danson

HARRTS IOT Unit pentru implant de par robotizat controlat prin voce

harrts iot unit transplant par micAvand toate beneficiile unitatii HARRTS Mini puse pe un scaun de transplant controlat prin voce, alimentat de inteligenta artificiala, sistemull ii ofera chirurgului comoditate si comfort in realizarea procedurii.

Read more...

HARRTS Precision FUE

harrts precision fueCu acest sistem se poate opera cu acuratete si precizie chiar daca doctorul este nou in domeniul transplantului de par.
Indepliniti cea mai buna precizie si acuratete in extractia FUE si implantul cu extractorul Novel si piesele de implant.

Read more...

HARRTS Pen | Ultima tehnologie de Implantare directa a parului (D H I)

harrts peni-Brain, introduce stiloul revolutionar HARRTS Pen, pentru a simplifica si a spori implantarea parului.

Caracteristici esentiale ale stiloului HARRTS:

Read more...

HARRTS Mini Unit pentru implant de par robotizat

harrts mini unit implant parAlegerea economica pentru a schimba pe HARRTS. Unitatea Mini este “inima” sistemului ce are doua seturi de extractoare automate, implantoare de tip piston Novel, interfata touchscreen pe sistem Android, baza de date si optional interfata om-masina si sistem de vorbit cu calculatorul.

Read more...

HARRTS Major Unit complet pentru implant de par robotizat

harrts major unit transplant parHARRTS (human assisted rapid robotic hair transplant system) cupleaza notarea grafelor si extractia intr-un singur pas si reduce astfel timpul de recoltarea grefelor la jumatate.

Read more...

HARRTS Micro Unit portabil pentru implant de par robotizat

harrts micro unit implant parVersiunea portabila realizat special pentru chirurgii ce calatoresc des intre spitale si clinici pentru realizarea transplantului de par. Sistemul este dotat cu un extractor automat, implantoare de tip piston Novel, interfata touchscreen pe sistem Android, baza de date si optional interfata om-masina si sistem de vorbit cu calculatorul.

Read more...

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Ești aici: Home Aparatura medicala pe domenii de aplicatie